25 Metrelik Yola yoğun bakım 

25 Metrelik Yola yoğun bakım 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ekipleri, Alanya’nın en trafik açısından en yoğun caddelerinden biri olan 25 Metrelik Yolda bakım ve onarım çalışması başlattı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da alt ve üst yapı çalışmalarına belirlenen program dahilinde devam ediyor. Alanya’nın 102 mahallesinde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Merkez’de de sorumluluk sahası içinde bulunan bulvar, cadde ve yollarda bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

25 Metrelik yol  elden geçiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi ekipleri, Alanya’nın merkezini boydan boya geçen araç ve yaya trafiği açısından en önemli arterlerden biri olan 25 Metrelik Yolu yoğun bakıma aldı. Yolun Hal Kavşağı ile Başkent Hastanesi arasındaki bölümünde yıpranan, bozulan ve tümsek haline gelen noktaları tek tek tespit edilerek, bakım ve onarıma alındı. Çalışmalara başlayan ekipler, tümsekleri düzeltiyor, çukurları ve bozulan yerleri asfalt ve yama ile kaplıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir