Yola çıkmadan kontrol edin! Araç sahiplerine özel akaryakıt harcamasına 200 TL indirim kodu

Yola çıkmadan kontrol edin! Araç sahiplerine özel akaryakıt harcamasına 200 TL indirim kodu
Akaryakıt fiyatlarında başlayan artış banka kampanyaları ile desteklenmeyi sürdürüyor. Mayıs ayı boyunca akaryakıt alışverişine 200 TL indirim kazanmak isteyenler için yapılması gerekenler ve indirim kodu haberimizde

Brent petrolde başlayan yükseliş trendi benzin ve mazot fiyatlarında artışı tetikliyor. Tüm yıl boyunca sabit bırakılmasına karar verilen asgari ücretin yanı sıra her geçen gün artan masraflar denge kurabilmeyi zorlaştırıyor. Böyle bir dönemde yıl boyunca sunduğu indirimli alışveriş kampanyaları ile öne çıkan bankalar imdada yetişiyor.

Bütçe dostu harcadıkça kazandıran alışveriş kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye İş Bankası banka müşterilerine özel başlattığı kampanya sayesinde akaryakıt harcamasını ucuza getiriyor. Maksimum kart sahipleri akaryakıt istasyonlarından 30 Haziran tarihine kadar yapacakları ilk akaryakıt ya da otogaz harcamasına toplamda 200 TL maxipuan kazanacak.

200 TL Akaryakıt İndirimi Nasıl Kazanılır?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin banka müşterisi olması yeterli oluyor. Maximum mobil uygulama üzerinden yapılacak kampanya başvurusunun yanı sıra İşCep üzerinden de katılım sağlanabilir. Kampanyaya hızlı başvuru adımlarını kullanarak katılmak isteyenlerim akaryakıt almadan önce veya sonra uygulamaya girerek katıl butonuna basması yetecek. Banka kampanya katılımı için özel bir kod bulundurmuyor.

Kampanya dahilinde kazanılan ödüller 4 Temmuz tarihinde hesaba otomatik olarak aktarılır. İş Bankası'nın Mayıs ve Haziran dönemi boyunca devam edecek olan bu kampanya Bankamatik kart veya bireysel kredi kartı kullanıcıları için geçerliliğini korumaya devam ediyor.