TOKİ, Yeni Arsa Satışını Duyurdu: İşte Dikkat Çeken Ayrıntılar!

TOKİ, Yeni Arsa Satışını Duyurdu: İşte Dikkat Çeken Ayrıntılar!
TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından düzenlenen ucuz arsa satışı başvuruları başlıyor! Türkiye genelinde 1359 arsada gerçekleşecek satışlar, 3.500 TL'den başlayan taksitlerle yapılacak. Arsa sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat! Başvuru ve detaylar için TOKİ resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Arsa Fırsatı Kapınızda: Başvurular Başlıyor!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından düzenlenen ucuz arsa satışı, Türkiye genelinde büyük bir heyecan yaratıyor. 1359 arsada geçerli olacak olan satışlar, 3.500 TL’den başlayan taksitlerle gerçekleşecek. Arsa sahibi olmak isteyenler için bu fırsatı kaçırmayın!

Başvuru ve Detaylar

TOKİ arsa başvuruları, resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Ancak başvuruda bulunacak olanların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve teminat miktarını belirtilen süre içinde bankaya yatırmış olmak başvuru için gerekenler arasında. Başvurunuzu yaparken gerekli evrakları da eksiksiz teslim etmeyi unutmayın.

Satış Fiyatları ve Teminatlar

TOKİ’nin ilan ettiği arsa fiyatları incelendiğinde, en düşük fiyatın 105.000 TL olduğu görülüyor. Peşin ödemelerde ise %20 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, katılım teminatı miktarları da belirlenmiş durumda. Hangi arsaya ne kadar teminat yatırmanız gerektiğini öğrenmek için detaylı bilgi alabilirsiniz.

TOKİ’nin düzenlediği bu muazzam arsa satışıyla, artık arsa sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. Siz de bu fırsatı kaçırmayın, TOKİ arsa satışlarına başvurun!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.