Şanlıurfa'da Sulama Kanalına Düşen Çocuk Kurtarıldı

Şanlıurfa'da Sulama Kanalına Düşen Çocuk Kurtarıldı
Suruç ilçesinde ziyarete giden 11 yaşındaki çocuk, sulama kanalına düşerek boğulmaktan vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Suruç ilçesinde ziyarete giden 11 yaşındaki çocuk, sulama kanalına düşerek boğulmaktan vatandaşların çabalarıyla kurtarıldı.

Suruç ilçesinde misafirliğe gittiği sırada sulama kanalına düşen 11 yaşındaki çocuk, vatandaşların yoğun çabalarıyla boğulmaktan kurtarıldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Zeki Mahallesi'nde, ailesiyle birlikte misafirliğe giden 11 yaşındaki Yasin K., sulama kanalı kenarında yürüdüğü sırada dengesini kaybederek kanala düştü.

Çocuğu kurtarmak için kanala atladılar

Kanalda suyun akıntısıyla sürüklenen çocuğun çırpınışlarını gören çevredeki vatandaşlar, boğulmak üzere olan çocuğu kurtarmak için kanala atladı. Can pazarının yaşandığı olayda çocuğu kurtarmak için seferber olan çevredeki vatandaşlar, sudaki plastik bir boruya tutundu.

Çocuğu sağ salim kurtardılar

Kanala giren iki kişi, çocuğu kurtarmak için diğer kişilerden yardım isteyerek boğulmakta olan Yasin’i sudan çıkardı. Çocuğun canlı olarak kurtarılmasıyla birlikte, çevrede bulunanlar sevinç gösterilerinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.