Tapusu olan Vakıfbank'a koşsun! Tapu sahipleri trink 25.000 TL nakit para alacak

Tapusu olan Vakıfbank'a koşsun! Tapu sahipleri trink 25.000 TL nakit para alacak
Tapusu olanlara Vakıfbank müjdesi geldi. Tapu sahipleri 25.000 TL nakit para çekecek.

Tapusu olan Vakıfbank'a koşsun! Tapu sahipleri trink 25.000 TL nakit para alacak - Vatandaşın nakit paraya olan ihtiyacı her geçen gün biraz daha artarken Vakıfbank milyonlarca tapu sahibine müjdeli haberi verdi.

Merkez Bankası tarafından uygulanan parasal sıkılaşma politikası nedeniyle bankaların kredi faiz oranları büyük bir hızla yükselmişti. Yükselen faiz oranları sonrasında bankaların kredi onayı vermeleri de zorlaşırken kredi muslukları son derece sıkı bir şekilde kapatılmıştı. Bankadan kredi çekmek istiyorum diyenlere müjdeli haber Vakıfbank'tan geldi.

VAKIFBANK'TAN İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MÜJDESİ!

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada "İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kullanın, yüksek tutarlı nakit ihtiyacınızı bu krediyle uzun vadeler ile ödeyin! Sahip olduğunuz gayrimenkulü ipotek göstererek daha büyük miktarlardaki nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz." denilerek yeni kampanya duyuruldu.

Kredinin özellikleri ise şu şekilde açıklandı:

36 aya kadar vade ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır. Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli müşteriler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

Başvuru sahibi kişi, hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabilir. Teminat karşılığı kullandırılır.

Kredinin limiti, ipotek alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin belli bir oranı ile sınırlıdır.

Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 aydır.

25-bin-kredi.jpg

Bu kriterlere göre kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin ipotek gösterecekleri tapu belgesi ile kendilerine en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir