Ramazanın bereketi cebinde kartı olana geldi! Market alışverişinizin 800 lirasını bankanız ödeyecek

Ramazanın bereketi cebinde kartı olana geldi! Market alışverişinizin 800 lirasını bankanız ödeyecek
Ramazan ayında yükselen gıda fiyatları nedeniyle vatandaşların bütçe dengeleri sarsıldı. Özellikle gıda alışverişine yoğunlaşılan bu dönemde bankaların kampanya teklifleri dikkati çekerken tam 800 liralık hediye açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Ramazan ayında hemen her gıda ürününde yaşanan fiyat artışı vatandaşların bütçe dengesinin bozulmasına neden oldu. Gıda fiyatları nedeniyle bütçe ayarlaması yapmakta zorlanan vatandaşlar için yeni açıklamalar gelmeye devam ederken marketlerin indirim kampanyaları devam ederken sürpriz bir açıklama da ING Bank'tan geldi.

ING Bank tarafından yapılan açıklama ile beraber Ramazan alışverişlerinde 800 lira hediye edileceği açıklanırken ING Kredi Kartı ile 14 Nisan tarihine kadar yapılacak olan alışverişler için önemli bir açıklamaya yer verildi. Ramazan ayında market alışverişlerine yoğunlaşan müşterilerini destekleyeceklerini belirten ING Bank, 800 TL bonus kazanma fırsatı sunduğunu ifade etti.

RAMAZAN ALIŞVERİŞLERİNE ÖZEL 800 TL HEDİYE

Ramazan ayında gıda alışverişleri bütçenin büyük bir bölümünün harcanmasına neden olurken söz konusu harcamalar nedeniyle müşterisine bir jest yapmak isteyen ING Bank ise önemli ifadelere yer verdi.

ekran-goruntusu-2024-03-16-133311.png

Kampanyanın 8 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Bonus üye işyeri marketlerde geçerli olduğunu aktaran ING Bank, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her ikinci harcamada geçerli olacağını duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-03-16-133316.png

800 TL tutarındaki bonusun 18 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılacağını ifade eden ING Bank, kampanyaya katılım için harcamadan önce "KATIL" yazıp 2205’e SMS gönderilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca katılım SMS'nin ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerektiği belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-03-16-133319.png

Söz konusu kampanyadan yararlanmak ve marketlerdeki kart harcamalarından kazanç elde etmek için ING Bank ile iletişime geçebilirsiniz.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir