PTT’den sms’le emekli kredisi! Masrafsız 50 bin TL ihtiyaç kredisi için başvur!

PTT’den sms’le emekli kredisi! Masrafsız 50 bin TL ihtiyaç kredisi için başvur!
Ay sonu getirmekte zorluk çeken, acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen emekliler için Aktifbanktan benzersiz bir teklif geldi. 50.000 TL ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenlerin sadece sms ile başvuruda bulunması yetecek. Kefilsiz ve şartsız 50.000 TL ihtiyaç kredisi için yapılması gerekenler haberimizde

Dar gelirli ailelerin, borç yükü altında ezilenlerin imdadına koşan bankalar bu kez emekliler için kesesini sonuna kadar açtı. PTT'den müjde geldi. Emekliler SMS ile kredi başvurusunda bulunabilecek. Maaşını PTT iş yerlerinden alan emekli veya maaşını PTT iş yerinden alma sözü veren emekliye şubeye gitmeden kredi alma ayrıcalığı tanındı.

Acil nakit ihtiyacına özel sunulan SMS ile PTT kredisi kefilsiz ve şartsız olarak onaylanıyor.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT şubesine gitmeye gerek kalmadan SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin PTT yazıp bir boşluk bırakarak T.C kimlik numarasını yazıp 3050'ye SMS göndermesi yetecek.

Otomatik olarak sistem üzerinden emekli kredisi hesabı anında aktarılıyor. 50 bin TL PTT kredisine başvuruda bulunacakların ödemesi gereken kredi tutarı 36 ay vadeli taksitlendiriliyor.

Aşağıdaki tablo incelenerek ne kadar ödeme yapılacağı öğrenilebilir:

  • Kredi tutarı: 50.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi tahsis ücreti: 287,50 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 2.698 TL

Başvuru Linki: PTT SMS ile 50 bin TL Emekli Kredisi