Peugeot E-3008, Tasarım ve Teknolojideki Başarısıyla Ödülleri Topluyor

Peugeot E-3008, Tasarım ve Teknolojideki Başarısıyla Ödülleri Topluyor
PEUGEOT E-3008, Red Dot Ödülü'nü kazanarak uluslararası uzmanlardan büyük beğeni topladı. Araç, modern ön tasarımı ve dinamik fastback silueti ile dikkat çekiyor. Krom süslemeler ve boyalı yüzeylerle donatılan araç, göz alıcı bir görünüm sunuyor. Yenilenen farlar ve PEUGEOT logosunu taşıyan yeni radyatör ızgarası ise aracın çarpıcı tasarımını tamamlıyor. 6 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan PEUGEOT E-3008, şimdiden büyük ilgi görüyor.

Red Dot Ödülü’ne Layık Görülen PEUGEOT E-3008

PEUGEOT E-3008, dinamik fastback silueti ve modern ön tasarımıyla uluslararası uzman jürinin beğenisini kazandı. Ödülü kazanan araç, gövdeye entegre edilmiş krom süslemeler ve boyalı yüzeylerle modern bir görünüm sunuyor. Yenilenen farlar ve PEUGEOT logosunu içeren yeni radyatör ızgarası, aracın çarpıcı tasarımını tamamlıyor.

6 Farklı Renk Seçeneği ile Satışa Sunulacak

PEUGEOT E-3008, çarpıcı tasarımının yanı sıra 6 farklı renk seçeneğiyle de dikkat çekiyor. Obsession Mavi, Ingaro Mavisi, Okenit Beyazı, İnci Siyah, Tekno Gri ve Titanyum Gri gibi renklerle sunulan araç, her zevke hitap ediyor.

PEUGEOT Panoramik i-Cockpit® ile Yenilikçi Bir Deneyim

Markanın en ikonik modellerinden biri olan PEUGEOT E-3008, PEUGEOT Panoramik i-Cockpit® ile donatılarak sürücülere yenilikçi bir deneyim sunuyor. 21 inç büyüklüğündeki kavisli panoramik HD ekran, dijital gösterge ekranı ve merkezi dokunmatik ekranı bir araya getirerek sürücülere sofistike bir iç mekan sunuyor.

Matthias Hossann’dan Değerlendirme

PEUGEOT Tasarım Direktörü Matthias Hossann, PEUGEOT E-3008’in Red Dot Ödülü’nü almasının büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Yenilenen tasarımın, PEUGEOT’un yaratıcılığını ve tasarım anlayışını yansıttığını vurgulayan Hossann, ödülün ekibin yaratıcılığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

2024 Red Dot Ödülü

Red Dot Ödülleri, dünya genelinde en iyi tasarımları ödüllendiren prestijli bir organizasyondur. PEUGEOT E-3008’in bu ödülü alması, markanın tasarım ve teknoloji alanındaki üstünlüğünü bir kez daha kanıtlıyor.

PEUGEOT E-3008, sürükleyici tasarımı ve üstün teknolojisiyle, geleceğin otomobil tasarımında öncü bir rol üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.