Ömür boyu aidatsız kartla banka ATM’sinden avans nasıl çekilir?

Ömür boyu aidatsız kartla banka ATM’sinden avans nasıl çekilir?
Ömür boyu banka aidatı demeden, EFT ve Havale işlemlerine kesinti yaşamadan para transferi işlemi yapma fırsatı sunan Enpara banka ATM'sinden avans çekim işlemi nasıl yapılır? İşte o yöntem

Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler son yıllarda bankaların vatandaşın kullanımına açık hale getirdiği nakit avans teklifinden faizsiz olarak faydalanabiliyor. Her bankanın belirlediği limit doğrultusunda yeni banka müşterisine özel belirli dönemlerde yapılan kampanyalar nakit avans kullanımını faizsiz olarak tercih edebilmeyi sağlıyor.

Günün her saatinde 7/24 talep edilebilen nakit avans ATM'ler üzerinden kredi kartı ile çekilebiliyor. Herhangi bir saatte kartın bağlı olduğu bankaya ait ATM'ye gidilerek nakit avans talep edilebiliyor.

Yurt içindeki tüm ATM'ler ve yurt dışındaki atm'lerde kullanılan bu özellik sayesinde ev dışında oluşan acil nakit ihtiyacı atm'lerden karşılanabiliyor.

Ömür Boyu Aidatsız Kartla Banka ATM’sinden Avans Nasıl Çekilir?

Banka hesabında para olmadığında sunulan bu fırsat 3 ile 12 ay arasında taksitlendirme seçeneği ile avantajlı hale geliyor. Kredi kartı ile nakit avans çekim talebinde bulunacaklar bulunulan yere en yakın ATM'ye giderek hesabına banka şifresi ile giriş yapmalıdır.

Enpara.com'a bağlı vadesiz TL hesabıyla etkileşimli kredi kartının limiti doğrultusunda nakit avans çekilebilir. En paranın ATM'lerden günlük para çekme limiti 15.000 TL para yatırma limiti ise 185.000 TL'dir.