O banka emekliye taksitle kredi dağıtıyor! Emekliye özel 55 bin TL ihtiyaç kredisi taksit sayısı yenilendi!

O banka emekliye taksitle kredi dağıtıyor! Emekliye özel 55 bin TL ihtiyaç kredisi taksit sayısı yenilendi!
Acil nakit ihtiyacına hızlı çözüm önerileri sunan bankalar arasında yerini alan Denizbank Fırsatlarla Dolu Emekli Kredisi kampanyasını başlattı. Tüm emeklilere özel masrafsız ve kefilsiz kredi başvurusu için detaylar belli oldu. 55.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacakların yapması gerekenler haberimizde

Gıda, sağlık, ulaşım ve benzeri hemen her alanda oluşan nakit ihtiyacına özel çözüm önerileri sunan Denizbank bu kez emeklilerin lehine karar aldı. Emekli müşterisine özel başlattığı kredi kampanyası kapsamında daha önceden banka müşterisi olmayanlara da özel fırsatlar sunuyor. Farklı bir bankada emekli maaşı bulunanlar DenizBank'a transfer işlemini tamamladığı anda 55 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisinden anında faydalanacak.

DenizBank'ın sunduğu 55.000 TL ihtiyaç kredisi teklifi 36 ay vadeyle taksitlendirilebilir. Bankanın emekli müşterisine sağladığı fırsatlar sadece bununla sınırlı kalmıyor. İnternet üzerinden mobil uygulama kullanılarak yapılacak EFT ve Havale işlemleri ömür boyu ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Denizbank Fırsatlarla Dolu Emekli Kredisi ile Emekliye Sunulan Ayrıcalıklar!

Türkiye'nin hemen her bölgesinde bulunan Denizbank ATM'leri aracılığı ile ücretsiz maaş çekme ve hesap bakiyesi sorgulama hizmeti sunuluyor. Üstelik banka ATM'sinin bulunmadığı bölgelerde PTT ATM'leri kullanılarak her ay 3 adet ücretsiz maaş çekme veya bakiye sorgulama işlemi yapılabiliyor.

Denizbank ayrıcalığına tanık olan emekliler telefon bankacılığı üzerinden hızlı müşteri hattını kullanarak yaşadığı problemi kolaylıkla çözüm bulabiliyor. Üstelik kiralık kasa uygulamasını kullanmak isteyenler %25 indirimli olarak bu hizmetten de faydalanabiliyor.

Denizbank Emekliye Özel Örnek Kredi Tablosu

DenizBank'ın örnek ve referans olarak resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı 10.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin 36 aylık vadeli tutarı aşağıdaki tablodan incelenebilir:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi aylık faiz oranı: %5,18

  • Kredi aylık taksit tutarı: 744,70 TL

  • Kredi tahsis ücreti: 50 TL

  • Kredi sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı: 1.031,50 TL