Memurlara, emeklilere, işçilere faizsiz kredi kampanyası! Bayram öncesinde müjde!

Memurlara, emeklilere, işçilere faizsiz kredi kampanyası! Bayram öncesinde müjde!
Kurban Bayramı öncesinde artan ihtiyaçlara faizsiz kredi kampanyası veren bankalar neler? Memurların, emeklilerin, işçilerin Kurban Bayramı öncesinde faizsiz kredi alabilecekleri olanaklar var mı? Hangi banka ne kadar kredi veriyor?

Kurban Bayramı öncesinde birçok vatandaşın başta kurban masrafı olmak üzere ihtiyaçları arttı. Nakit sıkıntısı çekenlerin imdadına bankaların kredileri yetişiyor. Peki hangi banka sıfır faizli kredi veriyor? İşte sıfır faizli veren bankalar...

Enpara

Enpara müşterilerine özel 3 ay vadeli olarak sıfır faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisi paketini duyurdu.

QNB Finansbank

QNB Finansbank müşterilerine bayram öncesinde 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi ile beraber 3 ay vadeli 20 bin lira faizsiz nakit avans toplamda 30 bin TL faizsiz kredi imkanı verileceğini belirtti.

Akbank

Akbank, bayram öncesinde müşterileri için 6 ay vadeli 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli faizsiz 20 bin TL’lik nakit avans fırsatını duyurdu.

Garanti BBVA

Garanti BBVA bankası da 6 ay vadeli 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli faizsiz 20 bin TL’lik nakit avans fırsatı ile müşterilerine bayram öncesinde ihtiyaçlarını halledebilme imkanı sunuyor.

Türkiye İş Bankası

3 ay vadeli 25 bin TL’lik kredisini faizsiz olarak sunan Türkiye İş Bankası müşterilerinin bayram öncesinde bu kampanyadan yararlanarak ihtiyaçlarını kolayca halledebilmelerine imkan tanıyor.

TEB

TEB bankası 6 ay vadeli 10 bin lira ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli 25 bin lira nakit avans ile beraber toplamda 35 bin lira faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Denizbank

6 ay vadeli 10 bin lira, 3 ay vadeli 15 bin lira faizsiz kredi imkanını bayram öncesinde duyurdu.