Mayıs sürprizi! Ayda 686,2 TL ödemeye anında onaylı 10 bin TL hesaba yatıyor!

Mayıs sürprizi! Ayda 686,2 TL ödemeye anında onaylı 10 bin TL hesaba yatıyor!
Tutarlı ve güvenilir bankacılık faaliyetleri ile öne çıkan Fibabanka Mayıs ayı boyunca oluşacak tüm ihtiyaçları karşılayacak düşük faizli kredi teklifine başvuruyu açtı. Birden çok kredi başvuru kanalı bulunan bankanın düşük taksitlerle toplu ödeme kampanyasına dair merak edilenler haberimizde

Yıl içinde sağladığı cazip finansman teklifleri ile dikkat çeken Fibabanka dağ gibi biriken borç yükü altında ezilen vatandaşların ceplerini şenlendiriyor. Mayıs ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında ihtiyaçları ertelemeden masrafları karşılayacak yepyeni bir teklif daha sunuyor.

Biriken kredi kartı borçlarını kapatmak veya banka kredisini ödemek isteyenler için bütçeye uygun seçeneklerle banka müşterisini de destekliyor.

Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden veya internet bankacılığı sistemini kullanarak başvuruda bulunması yetecek. Ayrıca kredi başvurusu için müşterilerin erişebileceği 444 88 88 numaralı çağrı merkezi hattı da aktif hale getirildi.

Fibabanka ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi talebinde bulunacaklar için örnek geri ödeme tablosu aşağıdaki alandan gözlemlenebilir:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL

  • Kredi faiz oranı: %4,64

  • Kredi dosya masrafı: 50 TL

  • Kredi vade süresi: 36 ay

  • Kredi aylık taksit tutarı: 686,32 TL