Maaşını PTT’den alan emekliye 50 bin TL onaylı kredi! Sms’le kredi başvurusu için…

Maaşını PTT’den alan emekliye 50 bin TL onaylı kredi! Sms’le kredi başvurusu için…
Bayrama girmeden emeklinin tüm borçlarına tek kalemde silecek o beklenen kampanya PTT'den geldi. Aktif Bank işbirliği ile başlatılan 50.000 TL'lik anında onaylı kredi kampanyasına dair işte merak edilenler

Bankaların faiz oranları %5'e dayandı. Çoğu banka artık %3 seviyelerinde kredi kullanım fırsatı sunmuyor. Bakanlık tarafından alınan sıkılaştırma tedbirlerinin ardından hızla artan kredi faizleri vatandaşın da belini büküyor. Özellikle ay sonunu getirmekte zorluk çeken emeklinin acil nakit ihtiyacını giderecek yöntemler aradığı bir dönemde PTT'den müjde geldi.

SMS ile PTT Emekli Kredisi Başvurusu

PTT emekli kredisi %3,19 faiz oranı ile 100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanım fırsatı sunuyor. Aylık vadeleri çok az olsun ödemesi esnek olsun, diyenler için kefilsiz şartsız 50.000 TL emekli kredisi 2.698 TL taksitlerle talep edilebiliyor.

Sms ile kredi başvurusu için PTT yazıp bir boşluk bırakıp TC no’su yazılarak 3050’ye gönderilmelidir

50.000 TL PTT Emekli Kredisi Nasıl Alınır?

Kişiye özel faiz oranları ile tüm PTT'lerden anında istenebilen emekli kredisi Türkiye'nin her yerinden erişime açıldı. Aktif Bank ayrıcalığı ile sunulacak emekli kredisi için istenen tek şart emekli maaşının PTT'ye taşınması. Farklı bir bankada bulunan emekli maaşını PTT şubesine taşıyarak 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verenler ancak bu tekliften faydalanacak.

En yakındaki PTT şubesine gidilerek 100.000 TL'ye kadar oluşan tüm nakit ihtiyacı giderilebilirsiniz.

Kefilsiz ve şartsız 50.000 TL emekli kredisi için aşağıda örnek ödeme tablosunu inceleyebilirsiniz:

  • Kredi tutarı: 50.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi tahsis ücreti: 287,50 TL

  • Kredi faiz oranı: %3,19

  • Kredi aylık taksit tutarı: 2.698,42 TL