Küsuratı yok dümdüz 30.000 TL! Çalışanlara çifte bayram ettirecek promosyon müjdesi geldi

Küsuratı yok dümdüz 30.000 TL! Çalışanlara çifte bayram ettirecek promosyon müjdesi geldi
Milyonlarca çalışan bayram ikramiyesi için beklemeye devam ederken özel sektör çalışanları için yeni müjdeler peş peşe açıklanıyor. Bunlardan biri daha bugün açıklandı çalışanlara çifte bayram ettirecek promosyon müjdesi geldi.

Küsuratı yok dümdüz 30.000 TL! Çalışanlara çifte bayram ettirecek promosyon müjdesi geldi - Türkiye'de yükselen ekonomi sabit gelirli vatandaşların geçim dertlerini arttırırken çalışanlar gözlerini bayram ikramiyesi ve maaş promosyonu gibi ek ödemelere çevirmişti. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile emeklilere bayram ikramiyesi ve maaş promosyonu ödenirken özel sektör çalışanları bu ödemelerden mahrum kalmıştı.

Ekonomide yaşanan dalgalanma nedeniyle asgari ücrette erime yaşanırken özel sektör çalışanları bu nedenle kendilerine de bayram ikramiyesi ve maaş promosyonu ödenmesini talep etmişti. Süreçte bazı firmalar ve patronlar işçilerine bayram ikramiyesi ödemeye başlarken, en az 10 kişi ve üzeri çalışanı olan özel sektör firmalarına bankalarda promosyon ödemesi yapmaya başlamıştı.

30.000 TL PROMOSYON MÜJDESİ!

Ramazan Bayramı öncesi binlerce çalışana çifte bayram sevinci yaşatacak haber geldi. Belediyenin açtığı ihalenin ardından promosyon anlaşmasına imza atıldı. Buna göre belediye personellerinin hesabına tam 30 bin TL yatırılacak.

Devlet kurumları ve özel şirketler ile bankalar arasında yapılan maaş promosyonu anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde açılan ihalenin ardından imzalar atıldı. Binlerce personele çifte bayram sevinci yaşatacak anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Büyükşehir Belediyesi, 9 bin 500 işçinin yararlanacağı maaş promosyonunda özel bir banka ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Yapılan ihale sonucunun müjdesini bizzat kendisi duyuran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işçilere dağıtılacak promosyon miktarını açıkladı.

Seçer açıklamasında "İşçi statüsünde çalışan 9 bin 500 mesai arkadaşımı ilgilendiren, bankaların verdiği maaş promosyonu ihalesi dün gerçekleşti. 27 bin 500 TL ile özel bir bankada kalan ihalenin sonucunda bankayla yaptığımız görüşmeler neticesinde yetkililerinde anlayışlı davranışıyla promosyon miktarını 30 bin TL’ye yükselttik” dedi. Seçer, “Nisan ayında çalışma arkadaşlarım maaşlarıyla beraber 30 bin TL’yi tek seferde alacaklar. Çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun, güle güle harcasınlar." diyerek yeni rakamı duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.