Kredi kartı başvurusunda bulunacaklar dikkat! Popüler 10 bankanın kredi kartı kampanyaları…

Kredi kartı başvurusunda bulunacaklar dikkat! Popüler 10 bankanın kredi kartı kampanyaları…
Bankaların taksitli alışveriş yapabilme fırsatı sunduğu kredi kartları farklı kampanyalarla yıl içinde bütçeyi destekliyor. En çok başvurulan 10 farklı popüler bankanın kampanyalı kredi kartlarının tüm özellikleri haberimizde

Kredi kartı başvurusunda bulunmayı düşünenler artan masraflarını taksitlendirerek yıl içinde ödeme yolunu seçenler için bankalar harekete geçti. Mayıs ayında başlatılan kampanyalar Haziran ayında da devam edecek. 365 gün kampanyalı olarak banka müşterinin lehine indirim ve puan kazanma fırsatı sunan işte o 10 popüler bankanın listesi

  1. Garanti BBVA Bonus Kart

Yılda 583 TL aidat ücreti alıyor. Ancak her ay 7.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor. Kart ücretini ilk harcamadan 1 yıl sonra ödeme garantisi ile 20.000 TL'ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans kullanma avantajı da elde ediyor.

  1. Akbank Kredi Kartı

Faizsiz 20.000 TL taksitli nakit avans kampanyası kredi kartı başvurusunda bulunan yeni müşteriye özel başvuruya açıldı. 3 ay vadeli olarak bu kampanyadan her banka müşterisi faydalanabilecek.

  1. Yapı Kredi Worldcard Kredi Kartı

Yıllık 605 TL aidat ücreti ödemesi alıyor. Ancak 365 gün boyunca 24.000 TL'ye varan worldpuan kazandırıyor. Üstelik yıl içinde yapılacak gıda market alışverişine 800 TL indirim, tatil dönemlerinde Tatilbudur internet sitesinden yapılacak harcamaya ise 7.500 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

  1. DenizBank Kredi Kartı

Yeni müşteriye özel faizsiz 25.000 TL'ye varan nakit avans kampanyası devam ediyor. Kredi kartı başvurusunda bulunan her hak sahibi faizsiz 15.000 TL taksitli nakit avans ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

  1. Türkiye İş Bankası Kredi Kartı

Yeni müşteriye özel kredi kartı kampanyaları sayesinde ayda 10.000 TL'ye varan maxipuan kazandırıyor. İndirimli alışverişin yanı sıra ilk kez nakit avans başvurusunda bulunacaklar için faizsiz 25.000 TL teklifi devam ediyor.

  1. Akbank Axess Kredi Kartı

Yıllık 630 TL aidat ücreti alıyor. Ancak ayda 8.100 TL'ye varan chip para kazandırıyor. Faizsiz 20.000 TL taksitli nakit avans kampanyası devam ediyor. Yaz döneminde tatil harcaması yapacaklar için Akbank Axess kart 2.500 TL chip para kazandırıyor.

  1. Denizbank Gold Kart Kredi Kartı

Kart sahipleri yıllık 624 TL aidat ücreti ödüyor. Ancak yıl içinde yapılacak tüm harcamalardan toplam 45.000'ye varan bonus kazandırıyor. Üstelik acil nakit ihtiyacı bulunanlar için 15.000 TL'ye varan taksitli nakit avans teklifini sürdürüyor.

  1. Enpara.com Kredi Kartı

Kart başvurusunda bulunacaklar aidat ücreti ödemiyor. Hesap kurduna özel 250 TL ödüllü ve aidatsız kredi kartı başvurusu devam ediyor. Kart başvurusu yapanlar eğitim, sağlık harcamaları ile vergi ödemelerinin faizsiz olarak sonradan taksitlendirebiliyor. Enpara.com kredi kartı başvurusuna YouTube Premium ve Spotify üyelikleri ay boyunca 100 TL indirimli olarak kullanılabiliyor.

  1. QNB Finansbank Kart Finans Go Kredi Kartı

Yıllık aidat ücreti bulunmuyor. Kredi kartı başvurusunda bulunanlar dijital platform ödemelerine 750 TL'ye varan indirim kazanıyor. Üstelik internet alışverişlerinde karta iade anında yansıtılıyor.

  1. CEPTETEB Dijital Kredi Kartı

Yıllık aidat ücreti alınmıyor. 25.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans kullandırıyor. Gıda ve market harcamasına 400 TL'ye kadar bonus fırsatı sunuyor. E-ticaret harcamalarında ise toplamda 750 TL'ye kadar indirim fırsatı sağlıyor.

Garanti BBVA Bonus genç kredi kartı yıllık aidat ücreti ödenmiyor. Bonus Genç Kart başvurusu 18-25 yaş arası gençler tarafından yapılabiliyor. Başvuruda bulunan her genç 350 TL'ye kadar bonus kazanıyor.