Kredi kartı başvurusuna coşturan destek! 1.000 TL ekstre indirimi başladı!

Kredi kartı başvurusuna coşturan destek! 1.000 TL ekstre indirimi başladı!
Harcadıkça kazandıran kampanyaları ile dikkat çeken Türkiye Finans Happy Bonus Troy kart başvurusuna özel yapılacak ilk harcamada 1.000 TL'ye kadar ekstra indirimi veriyor. Kampanyanın son günü ne zaman? Kampanyadan nasıl yararlanılır? İşte detaylar

Günden güne artan masrafların altında ezilenler, ay sonunu getirmekte zorluk çekenler için bankaların sunduğu teklifler oldukça cazip hale geliyor. 25 Mayıs tarihinde başlatılan bu özel kampanya 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Happy Bonus'tan 1.000 TL ekstre indirimi sloganı ile duyurulan kampanya kapsamında belirli harcama tutarını yerine getiren her banka müşterisi 1.000 TL ekstre indirimi kazanıyor.

Kampanyaya başvurmak isteyenlerin banka müşterisi olduktan sonra Happy Bonus Troy kart başvurusunda bulunması, başvuru onayı alması gerekiyor. Başvuru kapsamında yapılacak ilk harcamanın son tarihi 31 Mayıs kampanyaya katılmak isteyenler harcama yapmadan hemen önce cep telefonunun mesaj kısmına İNDİRİM yazıp bir boşluk bırakarak harcama yapılacak kredi kartının son 6 hanesini yazarak 2442'ye SMS olarak göndermelidir.

İsteyenler mobil uygulama üzerinden kampanyaya katıl butonunu kullanarak işlemlerini tamamlayabilir. Happy Bonus ile 1.000 TL ekstra indirimi kazanmak isteyenler 31 Mayıs tarihine kadar toplamda 5.000 TL ve üzeri harcama yapmalıdır. Anında 1.000 TL ekstre indirimi hesaba yansıtılır.