Kamu Bankaları, Müşterilere Özel 500 TL Para İadesi Kampanyası Başlattı

Kamu Bankaları, Müşterilere Özel 500 TL Para İadesi Kampanyası Başlattı
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, otomatik fatura talimatı veren müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlatıyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında bireysel kredi kartı kullanıcılarına yönelik olan kampanyada, her yeni otomatik fatura talimatı veren müşteriye toplamda 500 TL para iadesi yapılacak. Detaylar için takipte kalın!

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile geliyor. Otomatik fatura talimatı veren herkes için toplamda 500 TL’lik bir para iadesi sunulacak. İşte detaylar…

Kampanya Detayları:

Müşterilerine yönelik bu özel kampanya, bireysel kredi kartı kullanıcılarına yönelik. 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplardan verilen her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde ParafPara verilecek. Toplamda ise 500 TL ParafPara hesaplara yatırılacak.

Para İadesi Süreci:

Kampanya kapsamında verilen ParafParalar, 8 Mayıs 2024 tarihinde, talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kartlara yatırılacak. Ancak, kampanyaya katılanların dikkat etmesi gereken bazı kurallar bulunuyor. Verilen talimatların 6 ay boyunca ödenmesi gerekiyor, aksi halde ödül geri alınacak.

Başvuru ve Katılım:

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Paraf Mobil uygulamasından “HEMEN KATIL” butonuna tıklayarak ya da “FATURA” yazıp 3404’e SMS göndererek başvuruda bulunabilirler. Sonrasında bireysel kredi kartlarından veya Halkbank’ta kayıtlı vadesiz hesaplardan otomatik fatura talimatı verilmesi gerekiyor.

Bu kampanya, müşterilere otomatik fatura ödeme talimatlarına teşvik sağlayarak finansal yönetimi kolaylaştırmayı ve tasarruf etmelerini teşvik etmeyi amaçlıyor. Kamu bankaları, müşterilerine sağladığı bu tür fırsatlarla ekonomik anlamda destek olmayı ve memnuniyeti artırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.