Kadın girişimciye 36 ay vadeli kredi desteği! Kendi işini kuracaklara 500 bin TL verilecek!

Kadın girişimciye 36 ay vadeli kredi desteği! Kendi işini kuracaklara 500 bin TL verilecek!
Kamu ve özel bankaların kadın girişimciye sunmuş olduğu finansal destek projeleri ilk kez iş hayatına atılacaklar için farklı avantajlar sunuyor .Listede Akbank, Denizbank ve QNB Finansbank gibi prestijli bankaların yer aldığı kadın girişimciye destek kredileri detayları ile haberimizde…

Bankaların kadın girişimciye özel sunulan finansal destek paketleri finansal okuryazarlık ya da ücretsiz danışmanlık hizmetleri ile birlikte destekleniyor. Akbank, Anadolu Bank, Denizbank, QNB Finansbank gibi özel bankalar ile Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank gibi kamu bankalarının kadın girişimciye özel sunduğu kredi teklifleri Mayıs ayında da güncelliğini koruyor.

Akbank'ın kadın KOBİ’leri desteklediği kredi paketi 36 ay vade ile başvuruya açıldı. Azami kredi tutarı 6.250.000 TL'den başlıyor. İmalatçı ve ihracatçı için bu miktar 12.000.000 TL'yi buluyor. İşletme sahibi veya yönetici kadın olan gerçek şahıs şirketleri sunulan bu destek ödemesinden rahatlıkla faydalanabiliyor.

Aşağıdaki listeden diğer bankaların kadın girişimcileri sunmuş olduğu kredi teklifleri değerlendirilebilir:

Denizbank kadın girişimciyi destekleme projesi kapsamında; 31 Aralık 2025 tarihine kadar 5 milyon TL'ye kadar destek ödemesi yapıyor. 12 ay geri ödemesiz dönem dahil olmak üzere 60 ay vadelerle geri ödenebiliyor.

QNB Finansbank kadın girişimci ihracat destek kredisi ile 100.000 TL'ye kadar kredi kullanım fırsatı sunuyor. Kredi vadeleri ise en fazla 360 günü buluyor.

36 Ay Vadeli Kadın Girişimci Destek Kredileri

Sevilen kamu bankaları arasında yerini alan Halkbank üreten kadınlar projesi ile 36 ay vadeli girişimci kredisi kampanyasını duyurdu. İşini kurmuş kadın girişimciler için azami kredi limiti 500 bin TL'den başlıyor. Yeni iş kuran işletme için 6 ayı geçmeyen kadın girişimcilere ise 350.000 TL kredi desteği veriliyor. 6 ay anapara ödemesiz olarak sunulan kredi 36 ay vade ile taksitlendirilebilir.