Girişimci kredileri dijitale taşındı! 4 farklı paket ile 45 yaşını aşmamış girişimcilere müjde!

Girişimci kredileri dijitale taşındı! 4 farklı paket ile 45 yaşını aşmamış girişimcilere müjde!
Halkbank'ın girişimcilere özel sunduğu 4 farklı kredi paketi şartları sağlayan girişimciler için başvuruya açıldı. Dijital kredi platformu üzerinden yapılacak başvuru anında değerlendirmeye alınacak. 45 yaşını aşmamış girişimcilerin faydalanabileceği 400 bin TL ve üzeri tüm kredi paketleri detayları ile haberimizde

Yeni iş fikirleri bulunanlar, kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler için Halkbank kredi başvuru ekranını halkbankkobi.com.tr üzerinden aktif hale getirdi. Girişimci kredilerinin dijital platforma taşındığı yeni dönemde ekonomik olarak ayakta kalmak isteyenler için destek ödemeleri verilmeye devam ediyor.

Halkbank'ın girişimci kredisinden faydalanmak isteyenlerin 1 yıllık faaliyet süresini doldurmuş olması ve son mali yıl cironun 10.000.00 TL'yi aşmaması gerekiyor. Kriterlere uygunluk taşıyan hak sahipleri 4 farklı dijital kredi paketinden faydalanabiliyor.

  • Cesur Girişimcilere Dijital Kredi Paketi

  • Genç Girişimcilere Dijital Kredi Paketi

  • Usta Girişimcilere Dijital Kredi Paketi

  • Halk Girişimcilere Dijital Kredi Paketi

Halkbank Girişimci Destek Paketlerine Kimler Başvurabilir?

Halkbank'ın cesur girişimcilere sunduğu dijital kredi paketi kredili limiti 400 bin TL'den başlıyor. 45 yaşını aşmamış ve iki yıllık iş deneyimi bulunanlar 12 ay para ödemesiz olarak kredi teklifinden faydalanabiliyor. Genç girişimcilere özel dijital kredi paketi 350 bin TL'den başlıyor.

Aylık taksitlerle geri ödenebilen kredi tutarı 12 ay anapara ödemesiz olarak talep edilebiliyor. 35 yaşını aşmamış ve kendi işini kurmak isteyen girişimciler bu destekten faydalanabilir.

Usta girişimci dijital kredi paketine başvuruda bulunmak isteyenlerin iş sektöründe en az 3 yılını tamamlamış olması ve 45 yaşını aşmamış olması gerekiyor. 300 bin TL kredi limiti, 12 ay anapara ödemesiz dönem olarak taksitlendirilebiliyor.

Üstelik başvuru sahibinin en az ilkokul mezunu olması yeterli görülüyor. Halk girişimcilere destek kredi paketi 45 yaşını aşmamış ve sektörde deneyimi bulunanlar için aktif hale getirildi. 250 bin TL kredi limiti 12 ay para ödemesiz olarak taksitlendirilerek 36 ay vadede geri ödenebilir.