Bülent Kandemir'den Alanya Partililerine Birlik Mesajı

Bülent Kandemir'den Alanya Partililerine Birlik Mesajı
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, parti içinde yaptığı konuşmada Alanya Belediye Başkanı Özçelik ve meclis üyelerine destek çağrısında bulunarak halka hizmet için birlik ve işbirliği çağrısı yaptı.
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, parti içi toplantıda yaptığı konuşmada, Alanya Belediye Başkanı Özçelik'e ve meclis üyelerine destek çağrısı yaparak, halka hizmet için birlik ve işbirliği çağrısı yaptı.

CHP Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. ALTSO Konferans Salonu’ndaki toplantıya Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, önceki dönem ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan Kandemir, ikinci yüzyıla girerken Alanya Belediyesi’ni CHP’nin kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Kandemir, “Seçim örgütsüz kazanılmaz. Ben Bülent Kandemir geldi seçimi aldı iddiasında bulunamam. Sadece Osman Tarık Özçelik de bu seçimi kazanamazdı. Bu bir örgüt işi. Ben oturduğum yerden kalkamam ama yüzlerce telefon açtım diyen o kadar çok insan var ki. Bu bence bütün Alanya’nın başarısı. Bizim sloganımız birleş Alanya’ydı. Biz Alanya’yı birleştirdik. Bu dönemde kenardaki mahalleler de dahil girilmedik yer bırakmamak için çok çalıştık. Kadın kollarına, gençlik kollarına verdikleri emek için çok teşekkür ediyorum. Seçim kazanmak bence işin kolay en yanıydı. Seçim kazandıktan sonraki süreci yönetmek, esas işimiz şimdi başlıyor. Bunun da farkındayız. Önümüzde bir genel seçim var. Ülkemiz, emeklilerimiz, gençlerimiz yanıyor. Halkımız zor durumda. Yeni geçen eğitim müfredatı laik eğitime vurulmuş bir darbe daha. Bizim bir an önce iktidar olmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyim” dedi.

“GENEL SEÇİM İÇİM ÇALIŞMAYA BAŞLADIM”

1 Nisan’dan itibaren genel seçim için çalışmaya başladığını söyleyen Kandemir, “Alanya örgütü olarak 1 Nisan’dan itibaren hazırız. Yola çıktık, çalışmaya başladık. Şunu çok iyi biliyoruz. Biz Alanya’da bir aday belirlerken, tüm kesimlerden oy alalım derken, o kesimden aldık ama şu anda bize verilen oylar aslında aday için verilen oylar. Bunlar CHP’ye tamamen körü körüne verilen oylar değil. Tabi ki içinde CHP’nin büyük bir oyu var. Ceketimizi koysak CHP’ne oy verecek olan örgütümüzün üyeleri, seçmenimiz var. Onları kenara koyuyorum ama onun dışında tüm kesimlerden oy aldığımız için bizim bundan sonraki görevimiz o insanları iyi ki CHP’ye oy vermişim. İyi ki CHP ile beraberim. Bundan sonra CHP’den başka bir yere oy vermem deme durumuna getirmek lazım. Bunları yaptığımız hizmetlerle, yapacağımız adil, tarafsız yönetimle yapacağız. Bu adil ve tarafsız yönetimde ben Alanya halkına tek sözü bunun için verdim. Şuna inanın, biz yerel seçimi kazanırsak, kesinlikle taraflı olmayacağız. Adil olacağız. Hizmet herkesin için olacak. Bu sözlerimizi yerine getirirsek, tarafsız, adil olursak, tüm halkımızı verdiğimiz hizmetlerle mutlu edersek dediğim şey çok uzak değil. İşte o zaman bu insanalar iyi ki CHP’ye oy vermişim diyecek, dedirtmek. Bunu sağlamak bütün örgütün görevi. Biz daha seçimi alalı 40 gün oldu. Seçim almak hepimizin bir yerlerde bir şeye gelmesi değil. Bizim toplumsal olarak vereceğimiz hizmetler, toplumsal kazanımlardan hepimiz mutlu olacağız. Türktaş’ta 50 yıldır çözülemeyen su kanalı sorununu Alanya Belediyesi ekipleri bir telefonumla gitti halletti. İnsanlar dua ediyor. Benim demek istediğim bu. Değilse Ahmet’in, Mehmet’in bir yerde görev alması beni ilgilendirmiyor. Beni tek ilk ilgilendiren Alanya halkına yapabileceğim hizmet. Onun için sonuna kadar varım. Sonuna kadar Alanya halkına hizmet etmeye devam edeceğim. Özçelik incelemeden, iyice idrak etmeden, öğrenmeden çabuk karar vermek istemiyor. Çabuk karar verildiği zaman geri dönmesi çok zor olur. O nedenle atacağı adımları belki 40 sefer düşünüyor. Bu seçimi hep beraber aldık ama bütün yük Özçelik’in ve belediye meclis üyelerinin omuzlarında. Onlara yardımcı, destek olmamız lazım. Onlara hizmet için yol göstermemiz gerekiyor. Onlara şahsi ihtiyaçlarımız için gidersek zaten bu partililik değil. Zaten o zaman partili de olmayalım. O zaman seçimi de almaya gerek yok. Halka için, halka hizmet için buradayız. Lütfen herkes halka hizmet için ne gerekiyorsa onu yapsın. O hizmeti doğru yapabilmek için önerilerde bulunsun” diye konuştu. Toplantı ardından basını kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.