Antalya'da Kumdan Uzay Macerası: Heykel Festivali Ziyaretçilerini Bekliyor

Antalya'da Kumdan Uzay Macerası: Heykel Festivali Ziyaretçilerini Bekliyor
Antalya Kum Heykel Müzesi, bu yıl Lara Sahili'nde Uzay temalı heykellerle ziyaretçilerini ağırlıyor.
Antalya'nın ünlü Lara Sahili'nde bulunan Antalya Kum Heykel Müzesi, bu yıl Uzay temalı heykellerle ziyaretçilerini bekliyor.

Müze, dünya çapında tanınmış ve saygı gösterilen bir etkinlik olan kum heykel sanatını ön plana çıkarıyor. Yüzlerce heykelin sergilendiği ve dünyanın en büyük kum heykel etkinlikleri arasında yer alan Antalya Kum Heykel Müzesi, sanatseverleri etkileyici bir deneyimle buluşturuyor.

Heykel sanatının özel bir türü olan kum heykeller, son yıllarda popülerlik kazanmaya başladı. Heykeller, genellikle solo ya da küçük ekipler halinde çalışan heykeltıraşlar tarafından yapılmakta ve büyük bir titizlikle detaylandırılmaktadır.

ANA TEMA UZAY

Müzenin bu yılki ana teması olan uzay, binlerce yerli ve yabancı turisti cezbetmeyi başardı. Dev boyutlardaki astronotlar, gezegenler ve uzay araçları, özellikle çocukların ilgisini çekmekte ve onlara unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

NE ZAMAN ZİYARET EDİLEBİLİR?

10 bin metrekare alanda, yaklaşık 10 bin ton nehir kumu kullanılarak, dünyanın birçok ülkesinden katılan profesyonel kum heykel sanatçılarının yarattığı muhteşem eserler Nisan-Mayıs 09:30/19:00 saatleri arasında, Mayıs-Haziran 09:30/21:00 ve 1 Haziran itibariyle her gün 09:30-23:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.