Emeklilere çifte bayram sürprizi! Kurban bayramına özel hükümet jesti emekliyi çıldırtacak

Emeklilere çifte bayram sürprizi! Kurban bayramına özel hükümet jesti emekliyi çıldırtacak
Emekli vatandaşlar için müjdeli bir haber daha geldi: Önümüzdeki hafta 3 bin TL'lik ikramiye ödemeleri yapılacak ve hükümetten yeni bir duyuru geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, emeklilere erken bayram müjdesini verdi. İşte haberin detayları...

Şen'in yaptığı açıklamaya göre, Ramazan ve Kurban Bayramları öncesi emeklilere yapılacak ikramiyeler geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Bu ikramiyelerin 2 bin ile 3 bin TL arasında olması emeklileri sevindirdi. Ancak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in katıldığı bir canlı yayında yeni bir gelişme açıklandı.

EMEKLİLERE EK ZAM YAPILACAK MI?

emekli

Canlı yayında konuşan Şen, seçim öncesi emeklilere ek zam yapılacağını ve bayram ikramiyelerinin artırılacağını belirtti. Ayrıca, Kurban Bayramı öncesinde büyük bir ikramiyenin daha verileceği müjdesini verdi. Bu konuda Temmuz ayı öncesinde çalışmaların yapılacağını vurguladı ve kararın seçimle ilgili olmadığını açıkladı.

Diğer yandan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin, hükümetin milletin beklenti ve şikayetlerine yönelik politika izlediğini ve bu doğrultuda çalışmaların devam edeceğini belirtti. Çalışmalar tamamlandığında, Cumhurbaşkanı'nın kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.

Emekliler ise Ramazan Bayramı ikramiyelerini heyecanla bekliyor. İkramiyelerin hesaplara yatış tarihi ise ilk günü 10 Nisan'a denk gelen bayram öncesine tekabül ediyor. Bu doğrultuda, emekliler ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında alacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir