Emekli, esnaf, asgari ücretli çalışanlara faizsiz bayram kredisi veren bankalar

Emekli, esnaf, asgari ücretli çalışanlara faizsiz bayram kredisi veren bankalar
Kurban bayramına sayılı günler kala bankalar faizsiz bayram kredisi destek başvuru ekranını aktif hale getirdi. İşçi, emekli, memur kesim… hemen herkesin başvurabileceği faizsiz destek ödemeleri veren işte o bankalar

Bayram öncesi oluşan nakit ihtiyacını giderebilmek için çözüm yolu arayanlar bankaların faizsiz kredi teklifleri başvuruya açıldı. Herhangi bir bankanın şubesine gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden başvurular alınıyor. Bu sayede biriken borçlar ödenirken oluşan nakit ihtiyacı kısa sürede gideriliyor.

1 milyon TL'ye kadar limiti bulunan bankaların faizsiz kredileri kendi içinde uyguladığı politika kapsamında değişebiliyor. Pek çoğu düşük faiz avantajı ile öne çıkarken bir çoğu da artan vade seçeneği ile ilgi görüyor. Kişiye özel esnek geri ödeme fırsatı sunan bankalardan gelen tekliflerden bazıları:

Haziran Boyunca Faizsiz Kredi Veren Bankalar!

Akbank 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğini duyurdu. Bu destek 6 ay vade ile taksitlendirilecek. Geri ödemede kolaylık sunan bankanın 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi teklifine ek olarak sunduğu 20.000 TL'lik faizsiz nakit avans başvuru işlemleri de devam ediyor.

Türkiye İş Bankası 25.000 TL nakit avans kampanyasını başlattı. 3 ay vadeli krediden faydalanmak isteyenler Türkiye İş Bankası müşterisi olup maaşını bankadan çekmelidir.

TEB 6 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvuruya açıldı. Ek olarak her düzenli gelir sahibine 25.000 TL nakit avans teklifinden faydalanmak isteyenler banka şubesini ziyaret edebilir.

Faizsiz kredi veren bir diğer banka Albaraka oldu. Sıfır kâr payı ile 3 ay ertelemeli 15.000 TL krediyi başvuruya açık hale getirdi.

Aynı dönemde banka kampanyaları ile dikkat çeken Denizbank 15.000 TL 3 ay vadeli,10.000 TL 6 ay vadeli iki farklı seçenek ile faizsiz kredi başvuru alımını başlattı.