Dijitale özel anında onaylı hızlı kredi başvuru ekranı açıldı! 80.000 TL krediyi 1 ay sonra geri öde!

Dijitale özel anında onaylı hızlı kredi başvuru ekranı açıldı! 80.000 TL krediyi 1 ay sonra geri öde!
Dijitale özel anında onaylı hızlı kredi paketi başvuruya açıldı. 80 bin TL anında onaylı kredi geri ödeme oranları belli oldu. Acil nakit ihtiyacına 7/24 farklı kredi imkanları sunan bankanın sunduğu işte o özel teklifin detayları…

İş Bankası günden güne artan masraflar altında ezilen vatandaşın imdadına koşuyor. Asgari ücretli, kendi işinin sahibi veya emekli olması fark etmeksizin düşük faizli kredi kampanyalarından 36 ay vadeyle yararlanılabilir.

50 bin TL'ye kadar yapılacak tüm kredi başvurularında 36 ay vade, 50 bin TL ve üzeri 100.000 TL'ye kadar olan kredi başvurularında 24 ay vade uygulanıyor.

Yapı Kredi'nin hızlı kredi başvuru ekranını kullanarak başvuruda bulunacak olan hak sahipleri 80.000 TL'lik krediyi 24 ay vadeli taksitlendirilebilir. Üstelik ilk ödeme bir sonraki ay başlıyor. İş Bankası müşterisi olanlar veya farklı bir bankadan maaş hesabını İş Bankasına taşıyacak olanlar için kredi tutarı 1 milyon TL'yi bulabiliyor.

Türkiye'de bir ilk olarak kabul edilen mobil bankacılık üzerinden yapılan başvuruya 1 milyon TL'ye kadar anında kredi hizmeti veren bankanın sunduğu özel ve ayrıcalıkta tekliflerden yalnızca banka müşterileri faydalanabiliyor.

İş Bankası müşterisi olup ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin kredi ödeme tablosu aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Kredi Türü: İhtiyaç Kredisi Hızlı Başvuru

  • Kredi Tutarı: 80.000 TL

  • Kredi Vadesi: 24 ay

  • Kredi İlk Taksit Tarihi: 22 Haziran

  • Kredi Aylık Faiz Oranı: %4.61 TL

  • Kredi Taksit Tutarı: 6.370,20 TL