Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye sürpriz! O tarihte EK ÖDEME geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye sürpriz! O tarihte EK ÖDEME geliyor
Emekliler gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Gündemin en önemli konuları arasında kendilerine yer bulan emekliler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi.

Emekliler Ocak 2024 tarihinde yılın ilk ayı ilk 6 ayı için yüzde 49,25 oranında zam alırken en düşük emekli maaşı 10 bin liraya sabitlendi. En düşük emekli maaşında seçim öncesi bir düzenleme beklenirken seyyanen zam için de beklentiler sürüyor. Emekliler için yapılan açıklamalar devam ederken ikramiye ödemelerine dair sürpriz bir açıklama yapılmış ve ödemelerin zamlanacağı duyurulmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda son dakika açıklamalarında bulunurken emekliler için ayrı bir parantez açtı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE İKRAMİYE AÇIKLAMASI

Son dakika açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyledikleri emeklinin gündeminde yer alırken emekliler seyyanen zam, ek zam ve ikramiye ödemelerine ilişkin açıklama bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına odaklanılırken yapılan son dakika açıklaması ile yılda iki kez Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen ikramiye ödemelerine ilişkin açıklama geldi.

cumhurbaskani-erdogandan-emekliye-surpriz-2-5-nisan-arasinda-ek-odeme-geliyor.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile 2024 yılında emeklilere verilecek olan ikramiyelerin yüzde 50 artışla 3 bin lira seviyesine çıkarılması ile beraber sürpriz açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Olmayan bayram ikramiyesi uygulamasını getirerek, emeklilerimize bayram sevinci yaşattık. Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklilerimize tek seferlik 5 bin liralık ödeme gerçekleştirdik.'' derken ''Bu yıl emeklerimizin bayram ikramiyeleri de %50 artışa gittik.

cumhurbaskani-erdogandan-emekliye-surpriz-2-5-nisan-arasinda-ek-odeme-geliy.webpRamazan bayramı ikramiyeleri inşallah 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklerimizin hesaplarına yatırmış olacağız.'' dedi.

2024 yılında ilk ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı'nda alacak olan emeklilere ödemeler 2 - 5 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Alanyamedya.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.