Bayram öncesi taşıt kampanyası! Birikiminize destek 3.000 TL taksitle 50 bin TL… 48 ay vadeli taşıt kredisine nasıl başvurulur?

Bayram öncesi taşıt kampanyası! Birikiminize destek 3.000 TL taksitle 50 bin TL… 48 ay vadeli taşıt kredisine nasıl başvurulur?
Kurban Bayramı yaklaşıyor. Bayram yaklaştıkça araç almak için fırsat kollayanlara özel kampanyalarda güncelleniyor. N kolay taşıt kredisi ile 50.000 TL 48 ay vadeli nakit desteğinden faydalanmak isteyenler ne yapmalı? İşte merak edilenler

Bayramı fırsat bilerek uzun süredir yaptığı birikim üzerine ihtiyaç duyduğu nakiti eklemek isteyenler için o fırsat geldi. N kolay taşıt kredisi ek vergi, komisyon ve masraf olmadan 48 ay vadeli olarak esnek geri ödeme fırsatı sunuyor. İstenen araca karar verildikten sonra N kolay taşıt kredisi birkaç adımda anında hesaba aktarılıyor.

N Kolay 50.000 TL Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Taşıt kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin öncelikle aracına karar vermesi gerekiyor. Ardından 14 yaşını geçmemiş istenen herhangi bir marka, modeldeki araç kredilendirme için bankaya bildiriliyor. Uygun faiz oranları ile bulunulan bayiden çıkmadan kredi kullanılabiliyor. Talebi olumlu yanıt bulanlar banka tarafından uygun görülen koşullarla kredi kullanabiliyor.

Kredi talebe uygun görüldüğü anda kredi başvurusu için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Kişiye özel geri ödeme fırsatı sunan esnek vadeli taşıt kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor.

50.000 TL taşıt kredisi için işte aylık taksit tutarı:

  • Kredi tutarı: 50.000 TL

  • Kredi vadesi: 48 ay

  • Kredi faiz oranı: %4,69

  • Kredi tahsis ücreti: 287,50 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 3.237,5 TL