Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu! Sorgulama Ekranı Açıldı!

Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu! Sorgulama Ekranı Açıldı!
Emekli Bayram ikramiyesi sorgulama ekranı açıldı! Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu! Emekli Sandığı, BağKur, SSK Bayram İkramiyesi 2024 yılında ne zaman yatacak?

Yapılan son Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ile ilgili açıklama yapmış ve 3.000 TL olan Kurban Bayramı ikramiyelerinin emeklilerin hesaplarına 10 - 14 Haziran 2024 tarihleri arasında geçeceği bilgisini kamuoyu ile paylaşmıştı.

Bunun üzerine tüm emekliler, 3.000 TL'nin hesaplarına bugün geçmesini bekliyor! Ancak Bayram ikramiyesi emeklilerin hesaplarına, tahsis numarasına göre yatacak. Cuma günü dahi, hesabına Bayram ikramiyesi geçen emekliler olacak!

Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Kabine toplantısı sonrası açıklamaya göre tüm emekliler, Kurban Bayramı ikramiyelerini bu hafta alacak. Ancak 4a, 4b, 4c olarak farklılaşan emeklilik türlerine göre, emekliler ikramiyelerini farklı günlerde alacaklar.

Emekli Sandığı Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak 2024?

4C Emekli Sandığı kapsamında emekli maaşı ve aylığı alan emekliler, 3.000 TL kurban bayramı ikramiyesini 10 Haziran 2024 tarihinde alacaklar.

BağKur Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

4B Bağ-kur kapsamında emekli maaşı ve aylığı alan emekliler, 3.000 TL olan Kurban Bayramı ikramiyelerini 11 Haziran 2024 tarihinde alacaklar.

SSK Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

4A SSK kapsamında emekli maaşı ve aylığı alan emekliler 3.000 TL olan Kurban Bayramı ikramiyelerini 13, 14, 15 Haziran 2024 tarihlerinde alacaklar.

Emekli Bayram İkramiyesi Sorgulama

Bayram ikramiyesi emeklilerin maaş aldıkları banka hesaplarına yatırılıyor. Bu nedenle banka üzerinden hesap kontrolü yapılarak sorgulanabilir. Aynı zamanda e-devlet üzerinden de sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir.