Bayram alışverişine çıkacaklar dikkat! Tek sms ile kasada 400 TL indirim kazanın!

Bayram alışverişine çıkacaklar dikkat! Tek sms ile kasada 400 TL indirim kazanın!
Bayram alışverişine çıkmadan önce bu sms'i bilenler harcamalarından 400 TL indirim kazanacak. Market, manav, giyim, restoran, elektronik sektörlerinden yapılacak tüm harcamalarda 400 TL indirim nasıl kazanılır? İşte merak edilenler

Dalga dalga başlayan zamlar Kurban Bayramı öncesinde ürün fiyatlarını olumsuz yönde etkiliyor. Etiket fiyatları bayram öncesinde yeniden güncelleniyor. Hemen her sektörde görülen bu yaklaşım nedeniyle vatandaşın bütçeyi koruması da zorlaşıyor.

Cebe destek veren ve yıl içinde oluşan nakit ihtiyacına hızlı çözüm önerileri sunan bankalar Bayram kampanyalarını başlattı. Haziran ayı boyunca devam edecek kampanyalar bayram alışverişini ucuza getirecek.

Bayram Alışverişine 400 TL İndirim Nasıl Kazanılır?

Halkbank Paraf Kart kullanıcıları için 400 TL indirim sunan kampanyasına müjdeledi. Bayram alışverişine özel 23 Haziran tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya market, giyim, restoran ve elektronik sektörlerinde kullanılabilecek.

23 Haziran tarihinde sona erecek kampanyadan faydalanmak isteyenler 750 TL ve üzeri yaptıkları harcama için 40 TL toplamda 400 TL para kazanıyor. SMS ile başvuruya açılan kampanyadan tüm Halkbank Paraf Kart kullanıcıları faydalanabiliyor.

400 TL İndirim Nasıl Kazanılır? SMS ile Başvuru Nasıl Yapılır?

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için harcama yapmadan hemen önce cep telefonunun mesaj kısmına büyük harflerle ODUL yazıp 3404'e SMS gönderilmesi yetecek. İsteyenler mobil uygulamadan Hemen Katıl butonunu kullanarak kampanyaya başvurabilecek. Başvuru sonrası yapılacak harcama ile kazanılan Parafparalar gün sonunda işlemin yapıldığı banka hesabına otomatik olarak yüklenecektir.