Bankadan müthiş kampanya! Taksitli Altın Kredisi nasıl alınır?

Bankadan müthiş kampanya! Taksitli Altın Kredisi nasıl alınır?
Türkiye Ekonomi Bankası klasik bankacılık faaliyetlerinden farklı olarak çığır açacak bir yeniliğe imza attı. Kuyumculuk sektöründe getirdiği taksitli altın alım dönemi ile birlikte kredi kullanımında her bankanın uyguladığı standart sınırlamaları ortadan kaldırdı. İşte detaylar

Altın kredisi nedir? Taksitli altın kredisi nasıl alınır?

TEB altın kredisi gerçek veya tüzel kişilere yönelik gram bazında kullandırılan bir kredidir. Kredi hesabı yapılırken faiz ve komisyon belirlemesi altın olarak gram bazında hesaplanır.

Altın Kredisinin Faydaları Nelerdir?

Var olan işletmesini güçlendirmek isteyenler ile ilk kez sektöre atılacaklar için güçlü bir sermaye oluşturur. Finansman giderlerinin hızlı şekilde sağlanması için bir fırsattır. Üstelik dönemin enflasyonundan kaynaklı olarak oluşabilecek sermaye zararından korunaklı hale gelinir.

Dolar ya da TL kredisine göre altın kredisi sermaye açısından bakıldığında kurda oluşacak dalgalanmalara karşı tüketiciyi korur.

Taksitli Altın Kredisi Nedir? Nasıl alınır?

TEB tarafından başlatılan taksitli altın kredisi belirli şartları karşılayan her müşteriye rahatlıkla sunuluyor. Gram bazında değerlendirilerek 36 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Geri ödeme yapılırken gram bazında taksit taksit ödemeler sağlanabiliyor. TEB altın kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin gerekli evrakları hazırladıktan sonra bankalara gelerek hesap açtırması yetecek.

TEB taksitli altın kredisi başvurusu için gerekli olan işte o belgeler:

  • Kuyumcu belgesi

  • İmza sirküleri

  • Mali tablolar

  • Tapu fotokopisi

  • Vergi levhası

  • Şirket kuruluş gazetesi veya nüfus cüzdanı fotokopisi