Ay bitmeden faturalarınız ucuzlayacak! 5 yeni fatura için 250 TL indirim kodu!

Ay bitmeden faturalarınız ucuzlayacak! 5 yeni fatura için 250 TL indirim kodu!
Bütçeyi koruyan banka kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Enerjisa otomatik fatura talimatına 250 TL'ye kadar ucuzlatan kampanyasını resmen başlattı. Akbank Enerjisa işbirliği ile başlatılan kampanyaya dair işte tüm ayrıntılar

Akbank Axess Kart sahipleri otomatik fatura ödeme talimatına 250 TL'ye kadar chip para kazanıyor. Fatura masraflarını azaltan bu özel tekliften tüm Akbank müşterileri faydalanabiliyor. Axess ile Enerjisa otomatik fatura talimatında bulunanlar 250 TL kaybolmayan chip para avantajını elde ediyor.

Elektrik, su, doğalgaz, cep telefonu faturasını yatırmadan önce bir kez daha düşünmek gerekecek. Axess ile Enerjisa işbirliği ile başlatılan fatura ödemede chip para kazandıran kampanyanın detayları belli oldu. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin tek sms ile bu fırsatı değerlendirmesi mümkün olacak.

Ay Bitmeden Faturalarınız Ucuzlayacak! 5 Yeni Fatura için 250 TL İndirim Kodu!

Üstelik 5 farklı fatura için toplamda 250 TL chip para kazanılacak. Akbank'lı olup otomatik fatura ödeme talimatında bulunmak isteyenler 31 Mayıs tarihine kadar Akbank mobil uygulama üzerinden, Akbank internet şubesine girerek veya 444'lü iletişim hattını kullanarak işlemini tamamlayabilir.

Kazanılan ödüller 2 Haziran tarihinde aktif olarak kullanılan Axess karta yüklenir. Kısa mesaj yolu ile Enerjisa fatura talimatı vermek isteyenler şu adımları takip etmelidir:

  • Cep telefonunun mesaj kısmında FATURAC yazıp 4556'ya SMS göndermelidir.

  • Bir fatura için 50 TL, 2 fatura için 100 TL, 3 fatura için 150 TL, 4 fatura için 200 TL, 5 fatura için 250 TL ödeme yapılacaktır.