Altın almak için son tren kapıda! İslam Memiş ucuza altın alma tarihi verdi

Altın almak için son tren kapıda! İslam Memiş ucuza altın alma tarihi verdi
Altın almak istiyorsanız bu tarihleri kaçırmayın! Tüm detaylar haberimizde.

Uzman isim altın fiyatlarıyla ilgili tahminlerini paylaştı! Bu tarihlere dikkat edin! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALTIN FİYATLARIYLA İLGİLİ TAHMİNLER

Altın piyasasında yaşanan hareketlilik son hızıyla devam ederken yatırımcılar uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı; 'ONS altında ciddi yükselişler var. Israrla 2 bin 300 dolar seviyelerini kestiriyor. 2 bin 300 dolar denemesi bekliyorum. ONS altın sert düşebilir ama 2 bin 200 dolar ve üstünden ONS altına giriş yapılır mı? Hayır. Ben ONS altın tarafında sert düşüş bekliyorum. ONS altın için 2 bin 125 dolar tahminimde değişiklik yok. 

islam memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili tahminler

ONS altın şu an asla almam, negatif beklentilerim var. Altın tarafında ONS bazında düşüş bekliyorum. Gram altın mutlaka zaman zaman olumsuz etkilenir ama bu sene pozitif beklentimiz var. Gram altında düşüşler alım fırsatı. Gram altın serbest piyasada 2 bin 400 TL altına düşmüyor. Bu seviyeden çok uzak değil. ONS altının takip edilmesi gerekiyor. ONS altın tarafında düşüşler gerçekleşince gram altında mutlaka hissedilir. Gram altın yatırımcısı düşüşler alım fırsatı olarak değerlendirilmeli. Gram altın alıp kenarda beklemeli miyim derseniz evet. Çünkü sene boyu her ay yeni rekorlar gelecek.'

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.