Akbank'tan Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel: Faizsiz 10.000 TL Avans Kampanyası

Akbank'tan Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel: Faizsiz 10.000 TL Avans Kampanyası
Akbank, faizsiz 10.000 TL nakit avans imkanını duyurdu. Son iki senede bankaların artan faiz oranlarına alternatif olarak sunulan kampanya kapsamında müşterilere avantajlı bir fırsat sunulacak. Kampanya detayları ve başvuru koşulları hakkında bilgi almak için 30 Nisan'a kadar başvuru yapabilirsiniz. Akbank mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Faiz Yok! Akbank, Taksitli 10.000 TL Nakit Avans İmkanını Duyurdu

Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında, son iki senede bankaların artan faiz oranlarına alternatif olarak müşterilere faizsiz 10.000 TL nakit avans verilecek. Bu kampanyadan faydalanmak için ise bazı şartlar bulunuyor.

Kampanya Detayları ve Başvuru Koşulları

Kampanya, 30 Nisan’a kadar geçerli olacak. Akbank mobil uygulaması üzerinden ilk kez Axess veya Wings asıl kart başvurusu yaparak kartı onaylanan müşteriler, kampanyadan yararlanabilecek. Faizsiz nakit avans için son başvuru tarihi de 30 Nisan olarak belirlendi.

3 Ay Vade İmkanı ve Faizsiz Avantaj

Kampanyaya katılan müşterilere verilecek 10.000 TL’lik nakit avans, 3 ay vadeyle ve %0 faiz avantajıyla sunulacak. Bu fırsattan yararlanmak için müşterilerin sadece Akbank Mobil üzerinden başvuru yapması ve kart onaylarının sağlanması gerekecek.

Son Başvuru Tarihi 30 Nisan!

Özellikle acil nakit ihtiyacı olanlar için sunulan bu kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin son başvuru tarihi 30 Nisan. Ardından, kampanya kapsamında belirlenen limitler dahilinde, faizsiz nakit avanslarını 15 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanabilecekler.

Bu özel fırsattan yararlanmak isteyenlerin son başvuru tarihini kaçırmamaları ve Akbank Mobil üzerinden başvurularını zamanında gerçekleştirmeleri önem taşıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir