Akbank Müşterilerine 5.000 TL İade yapacak

Akbank Müşterilerine 5.000 TL İade yapacak
Akbank, Nisan kampanyaları kapsamında dikkat çekici bir iade kampanyası başlattı. Vestel işbirliğiyle sunulan bu fırsat, yeni Akbank müşterilerine özel olarak sunuluyor ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Akbank kampanyaları ile gündeme gelmeye devam ederken son olarak karşılıksız para iadesi kampanyası başlattı. Nisan ayının sona ermesine kısa süre kala bankalar peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ederken Akbank resmi internet sitesinde dikkat çeken kampanyasını duyurdu.

Akbank tarafından Nisan kampanyaları için son haftaya girildiği duyurusu yapılmış bulunuyor. Ancak 1 Nisan itibarıyla başlayan ve Vestel ile işbirliği ile sunulan iade kampanyasından 31 Mayıs 2024'e kadar geçerli olduğu belirtilirken Akbank mobil üzerinden belirlenen davet kodu ile ilk kez Akbanklı olan müşteriye özel olarak fırsatlar sağlanıyor.

Vestel yetkili satıcılarından Akbank kredi kartları ile yapılacak olan harcamalara geri iade fırsatı belirtilmiş bulunuyor. Geri iade tutarı 2000 TL ile 5.000 TL arasında değişkenlik gösterdiği kampanyada 20.000 TL ile 40.000 TL arası harcamalara 2000 TL; 40.000 TL ve üzeri Vestel harcamalarına ise 5000 TL iade imkanı sağlanacağı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir