Aile destek ödemesi son ödeme tarihi! 1 yıl daha uzadı mı? 1.250 TL destek ödemesi…

Aile destek ödemesi son ödeme tarihi! 1 yıl daha uzadı mı? 1.250 TL destek ödemesi…
Aile destek ödemesi son ödeme tarihi belli oldu mu? 12 ay boyunca düzenli olarak verilen ve 2024 yılında bitmesi beklenen aile destek ödemesinin süresi 12 ay daha uzatıldı mı? 1 yılın dolmasına çok kısa bir süre kola bakanlık konuyla ilgili nasıl bir açıklama yaptı? işte detaylar

Dar gelirli aileleri aylık 1.250 TL'ye kadar destekleyen aile destek yardımına dair araştırmalar başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak ödenen ve hesaba otomatik olarak yatırılan aile destek ödemelerinin 12. ayı neredeyse dolacak. Hane başına düşen kişi başı gelir üzerinden hesaplanarak aktarılan aile destek ödemesi süresi uzatılacak mı? Bakanlık bu konuda ne yapacak?

En az 850 TL en fazla 1.250 TL olarak hesaba aktarılan her ayın 1’i ve 15'i arasında PTT şubelerinden talep edilebilen aile destek programı son ödemesi ne zaman gerçekleşecek?

Aile Destek Ödemesi 1 Yıl Daha Uzatıldı mı?

12 aylık dönemin sona ermesine kısa bir süre kaldı. Haziran ayında da ödeme yapılacak mı? merak edildi. Konu ile ilgili Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım dikkat çekti.

2024 yılı haziran ayı boyunca destek ödemeleri verilmeye devam edilecek. Aynı ödeme Temmuz ayında da gerçekleşecek ve söz konusu destek programı sona erecek. Aile destek ödemesi bu tarihten sonra uzatılır mı? Konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Bakanlık tarafından yakın zamanda desteklerin uzatılması ya da tamamen bitirilmesi ile ilgili bir paylaşım yapılması bekleniyor.