7/24 hazır sınırsız taksitli ticari kredi! 36 ay taksitli kredi “Patron Kart” ile başvuruya açıldı!

7/24 hazır sınırsız taksitli ticari kredi! 36 ay taksitli kredi “Patron Kart” ile başvuruya açıldı!
Sürdürülebilir bankacılık faaliyetleri ile cebi koruyan kampanyalara imza atan TEB 7/24 hazır taksitli ticari kredi dağıtıyor. Kredili mevduat hesabı kullanıcıları için ek sermaye oluşturma fırsatı sunan bu hizmetten sadece kredi kartı başvurusunda bulunanlar faydalanacak. TEB patron kartın özelliği nedir? İhtiyaçları nasıl karşılayabilir? İşte detaylar

Şubeye gitmeye gerek kalmadan 7/24 acil nakit ihtiyacını karşılamayı sağlayan TEB taksitli ticari kredi kampanyasını duyurdu. İşletmesini büyütmek veya sermaye oluşturmak isteyenler için esnek geri ödeme teklifi ile sunduğu taksitli ticari kredi başvuruya açıldı.

“Esnafa güç veren kartı” sloganı ile hizmete sunulan TEB Patron kart en çok ihtiyaç duyulan anda nakit ihtiyacını karşılamayı sağlayacak.

Patron Kart Taksitli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB ATM'lerinden, kredi mobil uygulama aracılığı ile ya da telefon şubesini kullanarak kredi kartı başvurusunda bulunulur. Ardından limit dahilinde taksitli kredi kullanılabilir. Minimum 3 maksimum 36 ay taksitle sezon ödemeli kredi kullanmaya başlanabilir. En az 1.000 TL'den başlayarak ihtiyaca göre arttırılabilen kredi oranı karta özel şekillendirilebilir.

Patron kart sahibi olan limit dahilinde aynı anda en fazla 5 adet eşit taksitli ya da 3 adet sezon ödemeli açık kredi kartı kullanabiliyor.

Patron Kart Sahiplerinin Avantajları Nelerdir?

Acil nakit ihtiyacı esnek vadeli taksitlerle karşılanabiliyor. Kart sahiplerine özel kredi kullanma fırsatı sunuluyor. 7/24 anında başvuru yapılabiliyor. Faturalı düzenli ödemelerde hesapta para olmadığında dahi karta tanımlandırılmış KMH limiti doğrultusunda mobil uygulama üzerinden ödeme alınıyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında harcamalar daha güvenilir hale gelirken içinde biriken bonuslar sayesinde indirimli veya ücretsiz alışveriş yapılabiliyor.