4 banka biraraya geldi müjdeyi verdi! İlk başvuruya özel faizsiz ihtiyaç kredisi ve 7 bin TL destek!

4 banka biraraya geldi müjdeyi verdi! İlk başvuruya özel faizsiz ihtiyaç kredisi ve 7 bin TL destek!
Yıl içinde banka müşterisine sundukları fırsatlarla dikkat çeken 4 bankanın Mayıs kampanyaları sürüyor. Harcadıkça kazandıran yüklü miktardaki alışverişleri taksitlendirme fırsatı sunan bankaların kredi kartları yeni müşteriye özel faizsiz kredi fırsatı da sunuyor. İşte detaylar

Yıllık aidat ücreti olmadan hızlı ve kolay şekilde bankacılık faaliyetlerine ulaşabilme fırsatı sunan o bankalar için kampanya dönemi devam ediyor. Garanti BBVA Bonus Kart başvurusunda bulunanlar kart ücretini ilk harcamadan 1 yıl sonra ödüyor. 20.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından her banka müşterisi faydalanabiliyor. Garanti BBVA tüm yıl boyunca yapılan harcamalardan ayda 7.000 TL'ye varan bonus kazanma fırsatı da sunuyor.

Akbank Kredi Kartı ile Faizsiz 20 bin TL Taksitli Nakit Avans!

Banka kampanyaları ile bütçe dostu indirim fırsatları sunan Akbank yeni müşteriye özel fırsat günlerini başlattı. İlk kez banka müşterisi olacaklar için %0 faizli 20.000 TL taksitli nakit avans ödemesi yapacağını duyurdu. Üstelik talep edilen nakit avans tutarı üç aylık vadelerle taksitlendirilebilecek.

Denizbank Kredi Kartı ile 25 bin TL Faizsiz Nakit Teklifi!

Denizbank ilk kez banka müşterisi olacaklara müjdeyi verdi. Faizsiz 25.000 TL nakit fırsatı sunan bankanın teklifi güncelliğini koruyor. 15.000 TL taksitli nakit avansa ek 10.000 TL ihtiyaç kredisi dağıtıyor.

Türkiye İş Bankası Kredi Kartı ile Masrafsız ve Faizsiz 25 bin TL!

Türkiye İş Bankası yeni müşteriye özel fırsatlarını güncel duyurular kategorisinde başvuruya açık hale getirdi. Banka müşterisi olanlar masrafsız ve faizsiz 25.000 TL taksitli nakit avans teklifini değerlendirebilir. Kredi kampanyaları ile birlikte içinde bulunulan ay boyunca yapılan alışverişlerde 10.000 TL'ye kadar maxipuan kazanma fırsatı da sunuyor.