2024 ücretsiz kombi ve klima bakımı hediyesi nasıl alınır?

2024 ücretsiz kombi ve klima bakımı hediyesi nasıl alınır?
Havaların iyice ısınması ile birlikte bunaltan sıcaklardan kaçan vatandaş klimaya sığınıyor. Yaz ve kış hayatı kolaylaştıran bu elektronik cihazların bakımı ücretsiz olarak yaptırılabiliyor. Ücretsiz kombi ve klima bakımından nasıl faydalanılır? İşte detaylar

Yaz sıcağı gün yüzüne çıkmaya başladı. Serinleten havaların yerini bunaltıcı bir sıcaklık aldı. Vatandaş klimaya sarıldı. İşyerlerinde ve evlerde çalıştırılan klimalar ne kadar sağlıklı? Düzenli bakımı yapılıyor mu? Klima ve kombi bakımının her yıl iki kez yapılması öneriliyor.

Uzmanların bu öneride bulunmasının sebebi öncelikle yaşam alanında bireyin sağlığını koruyabilmek bir diğer sebebi ise cihazın daha kaliteli çalışmasını sağlamak.

Uzun yıllar kullanılan bir klimanın filtrelerinde oluşan yoğun kir katmanı sağlıklı ve verimli çalışmasının önüne geçiyor. Bu sebeple belirli aralıklarla bakımının yaptırılması gerekiyor. 2024 yılında günden güne artan klima bakım fiyatlarına ödemek istemeyenler için hediye kombi veya klima bakımı fırsatı sunuluyor. Peki hediye klima bakımı nasıl alınır?

Hediye Klima ve Kombi Bakım Kampanyası!

Papara konut sigortası paketlerinden herhangi birini teminat kapsamına alanlar klima ya da kombi bakımından 2024 yılı boyunca bir kereye mahsus olmak üzere bedava faydalanabilecek. Kombi bakımı kapsamında; garanti süresi bitmiş ve çalışır durumda olunan kombiye filtre temizliği yapılıyor. Yanma ayarı düzenleniyor ve yanma beki bakımı yapılıyor.

Teminat altındaki klimanın bakımı kapsamında; garanti süresi bitmiş çalışır durumdaki klimanın önce filtresi temizleniyor. Ardından ısıtma ve soğutma işlemini yapabilme kabiliyeti inceleniyor. Ücretsiz klima ve kombi bakım hizmetinden faydalanmak isteyenlerin papara kullanıcı destek merkezini arayarak konu hakkında detaylı bilgi alması yeterli olacaktır.