Yeni işyeri veya şirket açacaklara KOSGEB hibesi! 65 bin TL - 270 bin TL arası geri ödemesiz destek verilecek!

Yeni işyeri veya şirket açacaklara KOSGEB hibesi! 65 bin TL - 270 bin TL arası geri ödemesiz destek verilecek!
KOSGEB 18 yaşını dolduran gençler için yeni hibe destek projesini paylaştı. Projenin detaylarında yer verilen bilgiye göre en az 65.000 TL en fazla 270.000 TL hibe desteği yapılacak.

Kendi iş yerini açmak ve ülke genelinde ekonomiye katkı sağlamak isteyenler için fırsatlar duyurulmaya devam ediyor. KOSGEB genç girişimci programı kapsamında sunmuş olduğu destek ödemeleri ile dikkat çekiyor. İŞKUR ve KOSGEB girişimi ile başlatılan pek çok proje hak sahiplerinin teşvik, hibe ya da kredi ödemesinden faydalanmasını sağladı ve sağlamaya devam ediyor.

Var olan işletmenin geliştirilmesi veya yeni bir işletme açılması için yapılan destekler 2024 yılı itibariyle de veriliyor. KOSGEB 18 yaşını dolduran gençlere büyük bir kaynak oluşturacak hibe destek projesinin sundu. Sahip olunan iş koluna göre 65 bin TL ile 270 bin TL arasında değişen hibe desteği sunuluyor.

KOSGEB Genç Girişimci İşyeri Açma Faizsiz Hibe Kredisi

KOSGEB aracılığı ile iş yerine açacak olan kişi ihtiyaç duyulan tüm teçhizatını sunulan faizsiz hibe desteği sayesinde sağlayabiliyor. KOSGEB aracılığı ile iş yerine açacak olan kişi 14 farklı proje içerisinde yer aldığı ve şartlara uyumluluk sağladığı anda hibe desteğinden faydalanabilecek.

KOSGEB performans desteği kapsamında yapılacak başvurular devlet destekli kredi kategorisinde değerlendirilerek bireysel olarak ödeme yapılıyor. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak KOSGEB destek kredisinden faydalanmak için kosgeb.gov.tr adresini ziyaret edilebilir.