TYT, AYT Ve YDT İçin YKS Soruları Ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!

TYT, AYT Ve YDT İçin YKS Soruları Ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!
Heyecanla girilen ve sonrasında da yayımlanması beklenen YKS soruları ve cevap anahtarı yayımlandı. TYT, AYT ve YDT için sorular ve cevap anahtarları burada:

3 milyondan fazla aday YKS sınavının sonrasında, kaç netleri bulunduğunu araştırmak istedi. Bu nedenle YKS soruları ve cevap anahtarı, YDT'nin tamamlanmasının ardından ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayımlandı.

YKS Soruları Ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayımlanan YKS soruları ve cevap anahtarı sadece sınava giren ve net sayılarını hesaplayarak nereye yerleşecekleri konusunda fikir sahibi olmak isteyen adaylar tarafından merak edilmedi.

YKS'ye girmeyen ancak bilgilerinin ne kadar taze olduğunu değerlendirmek isteyen çok sayıda kişi de TYT, AYT ve YDT için YKS soruları ve cevap anahtarına odaklandı.

Her bir kitapçığın en sonunda, tüm derslere ait cevap anahtarları yer almaktadır. ÖSYM soru kitapçığını indirmek yerine PDF formatında yayımlamayı tercih etmiştir.

Tüm soru ve cevap anahtarlarına "https://osym.gov.tr/2024YKS.HTML" adresi üerinden erişim sağlanabilir.

TYT Soruları Ve Cevap Anahtarı

8 Haziran 2024 Cumartesi günü yapılan Temel Yeterlilik Testi soru kitapçığına, "https://cdn.osym.gov.tr/pdfdokuman/2024/YKS/TSK/yks_tyt_2024_kitapcik_T24kt.pdf" adresi üzerinden erişim sağlanabilir.

AYT Soruları Ve Cevap Anahtarı

9 Haziran 2024 Pazar sabahı uygulanan Alan Yeterlilik Testi soru kitapçığına, "https://cdn.osym.gov.tr/pdfdokuman/2024/YKS/TSK/yks_ayt_2024_kitapcik_ts85k.pdf" adresi üzerinden erişim sağlanabilir.

YDT Soruları Ve Cevap Anahtarı

9 Haziran 2024 Pazar günü öğleden sonra uygulanan Yabancı Dil Testi İngilizce soru kitapçığına, "https://cdn.osym.gov.tr/pdfdokuman/2024/YKS/TSK/yks_ydt_ing_2024_kitapcik_Sp865a.pdf" adresi üzerinden erişim sağlanabilir.