Mülakat taban puanları, MEB açıklama yaptı!

Mülakat taban puanları, MEB açıklama yaptı!
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için mülakata girecek adaylara yönelik alan bazlı taban puanlarını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için mülakata girmeye hak kazanan adayların alan bazlı taban puanlarını açıkladı. KPSS' de en yüksek puan alan adaylardan başlayarak belirlenen kontenjanın 3 katı aday mülakata alınacak. Mülakata girmeye hak kazananların giriş belgeleri erişime açıldı ve taban puanlar MEB'in web sitesinde ilan edildi.

Mülakatlar 1 Temmuz'da başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için mülakata girmeye hak kazanan adaylara ilişkin alan bazlı taban puanları açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre atanmak üzere ilan edilen kadrolara başvurusu onaylanan adaylardan KPSS' de en yüksek puanı alan ve kontenjan sayısının 3 katı aday yerleştirildikleri sınav merkezlerinde mülakata alınacak.

Mülakata girmeye hak kazanan adayların giriş belgelerinin erişime açılmasının ardından taban puanlar da açıklandı ve 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak olan mülakatlara ilişkin taban puanlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın web adresinde duyuruldu.