Kolejlerden fiyatlara rekor zam!

Kolejlerden fiyatlara rekor zam!
Aralarında binlerce ünlü kolejinde bulunduğu özel okul yeni dönem fiyatlarını velilerine duyurmaya başladı. 80’den fazla özel okul önümüzdeki senenin eğitim öğretimi için yeni ücretlerine fahiş rakamlarda zam yaptı. Çocuklarını özel okula göndermek isteyen veliler bir servet ödemeye hazırlar mı?

Özel okulların her sene artan fiyatları bu sene fahiş rakamlara ulaşacağa benziyor. Aralarında Amerikan, Fransız ve İtalyan liselerinin de olduğu 80 kolej öğrenci kayıtlarında fiyat arttırımına gitti. Kolej fiyatlarında son rakam ne? Robert Kolej’i, Koç Lisesi gibi meşhur okulların yıllık ücretleri ne kadar?

Kolejlerden kayıt ücretlerine şok zam!

Kolej ve özel okullar yeni dönemin kayıt işlem hazırlıklarına başlıyor. Yeni dönem rakamlarında 2.5 katına varan zamlarla fahiş rakamlara ulaşan kolejlere çocuğunu yazdırmak isteyen veliler en az 1 milyon TL’yi gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Birçoğunun ücretinin 1 milyon TL’ye dayandığı kolejlerde Koç Lisesi 448 bin lira olan fiyatına 2.3 kat zam yaparak 1 milyon 50 bin TL'ye çıkardığını duyurdu. Robert Kolej’i ise kayıt ücretini yeni dönem için 1 milyon 48 bin TL olarak açıkladı.