Karne Hediyesi 10.262 TL! Başarı Teşvik Programı 2024 Yılında Uygulanacak Mı?

Karne Hediyesi 10.262 TL! Başarı Teşvik Programı 2024 Yılında Uygulanacak Mı?
Karne hediyesi 10.262 TL tutarında ödeme Başarı Teşvik Programı 2024 kapsamında yapılacak mı? Başarı Teşvik Programı nedir? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılır?

Pek çok kişinin haberdar olmadığı Başarı Teşvik Programı, devlet okullarında eğitim görmekte olan ve başarılı olmaları, örneğin takdir ya da teşekkür belgesi almaları halinde öğrencilere belli bir miktar para ödülünün verildiği bir program. Programdan haberdar olanlar, 2024 yılında da uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Öğrencilere karne hediyesi 10.262 TL mi verilecek?

Başarı Destek Programı Nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Başarı Destek Programı'nı, sosyal yardım alma hakkına sahip ailelerin çocukları tarafından alınabilecek bir ödeme olarak açıklamış ve asgari ücretin yüzde 60'ı tutarında verileceğini belirtmişti. Yükseköğretim kurumlarında eğitim alan başarılı öğrencilere ise program kapsamında asgari ücret kadar ödeme yapılacak!

Başarı Teşvik Programı 2024

2024 yılında Başarı Teşvik Programı başvuruları şu tarihe kadar ya da şuradan yapılacak şeklinde bir açıklama henüz gelmedi. Bu nedenle bu yıl için uygulanıp uygulanmayacağı henüz bilnmiyor.