Başkan Şahin'den ALTSO Turizm MYO öğrencilerine tebrik

Başkan Şahin'den ALTSO Turizm MYO öğrencilerine tebrik
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin tarafından 5,5 ay gibi rekor seviyede tamamlanarak yükseköğrenimin hizmetine sokulan ALKÜ ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında yapılan yarışmalarda başarı elde ederek Alanya’ya 2 altın 2 gümüş madalya kazandıran başarılı öğrenciler Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan ile birlikte ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ettiler.  Kazandıkları madalyalarla Alanya’nın ismini duyuran başarılı öğrencilere tablet hediye eden Başkan Şahin, “Öğrencilerimizle gurur duyduk” dedi. 
ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’nun başarılı öğrencileri, ALKÜ Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan, Rektör Yrd Prof. Dr. Can Tansel Tuğcu, ALTSO Turizm MYO Md Özgür Gölge, Md Yrd Mevlüt Uyar ve Öğr. Gör. Neslihan Özçıra ile birlikte ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ettiler.  Kazandıkları madalyalarla ALKÜ’nün ve Alanya’nın gururu olan öğrencileri tebrik eden Başkan Şahin, “İnşaatını 5,5 ay gibi sürede tamamlayarak Alanya’mızın yüksek öğrenimine kazandırdığımız ALKÜ ALTSO Turizm Meslek Yüksek Okulu başarılarına bir yenisini daha ekleyerek bizleri gururlandırmaya devam ediyor. 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında yapılan ödüllü yarışmalarda 2 dalda Altın ve 2 dalda da Gümüş Madalya kazanma başarısı gösteren ALKÜ ALTSO Turizm MYO öğrencilerini Başkan Yardımcımız Fatma Taşpınar ile odamızda misafir ettik. Başarılı gençlerimizle hayata dair çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Mezuniyet sonrası planlarını dinledik. Marifet İltifata Tabidir sözünden hareketle 15 Ülkeden katılım olan uluslararası bir yarışmada ilk sırada yer alarak Alanya’mızı gururlandıran öğrenci kardeşlerimiz İrem Altuntaş, Ahmet Gülaçtı, Berkay Koçbey ve Turan Güven’e birer tablet hediye ettik. Geleceğimizin teminatı olan  bu yetenekli gençlerimizi ve onların eğitimini sağlayan kıymetli hocalarımızı bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Her şey Alanya’mız için” diye konuştu. 

REKTÖR’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Şahin’den sonra söz alan ALKÜ Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yükseköğrenime önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, “Başkanımız Mehmet beye çok teşekkür ediyoruz. Ne zaman bir üniversitemizin bir ihtiyacı için kapısını çalsak, bizi hiç boş çevirmedi. Ne gerekiyorsa yaptı. Alanya ekonomisine yaptığı katkıların yanı sıra, yükseköğrenime de çok ciddi destekler veriyor. Kendisine bir kez daha üniversitemiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.