AÖF Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Sonuçlar Nasıl Sorgulanacak?

AÖF Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Sonuçlar Nasıl Sorgulanacak?
25 - 26 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılan AÖF final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ve nasıl sorgulanacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi tarih verdi mi?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi final sınavları yapıldı. Sınava katılan çok sayıda öğrenci AÖF final sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını; ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

AÖF Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından uygulanan Bahar dönemi final sınavları 25 - 26 Mayıs 2024 tarihlerinde üç oturum halinde yapıldı.

• 1. Oturum 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 09.30'da

• 2. Oturum 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14.00'da

• 3. Oturum 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 15.00'da düzenlendi.

Final sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi Anadolu Üniversitesi tarafından paylaşılmadı. Ancak önceki sınavlara bakılarak bir fikre varılabilir.

15 gün içerisinde yayınlanacağı tahmin edilen final sonuçları, adaylar tarafından Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr internet sitesi üzerinden sorgulanabilecek.

Adaylar, hafta sonu girdikleri sınavın soru ve cevaplarını ise e-Kampüs üzerinden görüntüleyebilirler. Bunun için sınava girdikleri dersi seçerek, çıkmış sınav soruları sekmesine tıklamaları gerekecektir.