Alanya'da Sosyal Bilgiler Lisesi'nden muhteşem Cumhuriyet koreografisi!

Alanya'da Sosyal Bilgiler Lisesi'nden muhteşem Cumhuriyet koreografisi!
Türkler bölgesinin gururu olan bu okul, üniversite sınavlarında büyük başarılar elde ederek Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarında da muhteşem bir gösteri sundu.

Türkler bölgesinde bulunan bu okul, bu yıl üniversite sınavlarında büyük başarı elde ederek ilk binde 3 ve ilk beş binde 7 derece kazandı. Bu başarılarına bir yenisini ekleyen öğrenciler, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl kuruluş yıl dönümü kutlamaları için muhteşem bir gösteri sergilediler.

Koreografi çalışmaları kapsamında okul bahçesinde Türkiye haritasını oluşturan öğrenciler, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını coşkuyla kutladılar. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin ülke sevgisi ve Cumhuriyet'e duydukları saygının bir ifadesi olarak dikkat çekti.

Okul Müdürü Serdar Uyguç, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlikten dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilgiler Lisesi'nin bu muhteşem koreografisi, Cumhuriyet'in önemli bir dönüm noktasını coşkuyla selamlamalarını sağladı.

Haber Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir