Alanya Üniversite Tanıtım Günleri başlıyor

Alanya Üniversite Tanıtım Günleri başlıyor
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ‘Alanya Üniversite Tanıtım Günleri’ 20-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Alanya’daki öğrencilere üniversiteleri tanıtma ve tercihlerinde yol gösterici olmak için Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Alanya Üniversite Tanıtım Günleri’ 20 ve 21 Şubat tarihlerinde Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ülkemizde hizmet veren pek çok özel ve devlet üniversitesi Alanya Kültür Merkezi’nde açacakları stantlarda öğrencilerle buluşacak ve üniversitelerini tanıtacaklar. Öğrencilerin tercih yapmasında oldukça etkili olan Tanıtım Günlerinde 30’un üzerinde üniversite bulunacak.

KONFERANSLAR YAPILACAK
Tanıtım Günleri boyunca pek çok konferans da düzenlenecek ve akademisyenler öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktararak yol gösterici olacaklar.

Açıklanan programa göre 20 Şubat’ta; Biruni Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Burak Önal, Nişantaşı Üniversitesi’nden Rehberlik ve Kariyer Uzmanı Muhammet Tosun,  Uluslar arası Final Üniversitesi’nden Rektör Danışmanı Hüseyin Arslantürk, Uluslar arası Final Üniversitesi’nden Rehberlik Uzmanı Murat Aydın konferans verecekler.

Programın ikinci gününde ise; İstanbul Gedik Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ural Aküzüm, Akdeniz Üniversitesi Proje Tanıtım Koordinatörü Tarkan Tuğral ve Adnan Menderes Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şakiroğlu öğrencilerle buluşacaklar.

“30’UN ÜZERİNDE ÜNİVERSİTEYİ SİZLERLE BULUŞTURUYORUZ’
Alanya Üniversite Tanıtım Günleri hakkında bir açıklama yapan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öğrenci ve velilere seslendi. Müdür Er, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir hayata başlamanın bir adım öncesinde bulunduğumuz bu dönemde, vereceğiniz kararların sağlıklı ve işlevsel olabilmesi için ülkemizin farklı illerinden 30’un üzerinde üniversitemizi sizlerle buluşturuyoruz. Üniversitelerimizin sizlere sundukları imkanları objektif bir şekilde görebileceğiniz, temsilcileri ile bire bir temas kurabileceğiniz ve motivasyon sistemleri ile sınav öncesi stresini azaltacak bir çok çalışmayı içeren ‘Alanya Üniversite Tanıtım Günleri’ ile sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Alanya Üniversite Tanıtım Günleri’nin hazırlanmasında emeği geçen Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne, katılımcı üniversitelerimiz ve değerli temsilcilerine ve bu yolda desteğini bizden esirgemeyen Alanya Belediyesi’ne teşekkür ederiz"

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir