2020 Alaaddin Keykubat Koleji Bursluluk Sınavı başarıyla geçti

2020 Alaaddin Keykubat Koleji Bursluluk Sınavı başarıyla geçti
Eğitim fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Alaaddin Keykubat Koleji'nin 8 Mart tarihinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.

Alaaddin Keykubat Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Can Baysal; "34 yıllık akademik birikimi, köklü geçmişi ile çağdaş ve eğitimde öncü olan kurum yeni eğitim öğretim yılı için yapmış olduğumuz bursluluk sınavına bize güvenerek katılım gösteren öğrenci ve velilerimize, sınav boyunca büyük bir titizlikle çalışan tüm öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni bir başlangıçla, başarı hikayelerinin yazılacağı bir döneme girdik" dedi.

YKS’de Türkiye genelinde önemli başarılara imza atan, sporda ve sanatta elde ettiği başarıların yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Alaaddin Keykubat Kolejinin kampüsünde 8 Mart tarihinde uygulanan bursluluk sınavına 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri katıldı. Bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilere %100 oranına varan başarı bursu imkanı sunulacak. Alaaddin Keykubat Koleji Bursluluk Sınavı’nda gün boyunca büyük bir özveri ve titizlikle çalışan başarımızın en büyük mimarı öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Üreten ve Ülkesine Fayda Sağlayan Nesiller
Alaaddin Keykubat Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Can Baysal; iyi eğitim almış nesillerin geleceğin teminatı olduğu inancıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek "Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, eğitim ve öğretimde başarılı kılacak projelerle buluşturarak, kamuoyunun dikkatini çeken bir eğitim kurumu olmaya ve Atatürk ilke ve inkilaplarının izinde, aklı hür, vicdanı hür, üreten ve ülkesine fayda sağlayan nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Velilerimizin Yanındayız!
Baysal, "34 yıllık köklü tarihimiz, uzun soluklu yolculuğumuz, yeni eğitim öğretim yılı için yapmış olduğumuz bursluluk sınavına katılımınız ve bizlere olan güveninizden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı gibi imkanlarla siz değerli velilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" diyerek, çalışmalara destek veren Alaaddin Keykubat Koleji öğretmen, yönetici ve tüm çalışanlara teşekkür etti.