Gündoğmuş 'Gölbaşı Sosyal Tesisleri' açılış için gün sayıyor

Gündoğmuş 'Gölbaşı Sosyal Tesisleri' açılış için gün sayıyor
Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapımı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor. Adeta yeni bir şehri andıran tesis ücretsiz olarak halka açık olacak. Tesisin içinde restoran, kamelyalar, fırın, barbeküler, oyun ve spor alanları gibi çok sayıda sosyal donatı bulunuyor.

Gündoğmuş Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, baraj gölü manzaralı alanda bulunan ve içerisinde çok sayıda sosyal donatının bulunduğu tesis inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından bilgiler veren Özeren, yeni bir şehri andıran tesis hakkında merak edilenleri anlattı.

Özeren, “Tesisler ücretsiz olarak halka açık olacak. İsteyen evinden yiyeceğini, içeceğini getirip piknik yapabilecek. Tesiste 500 m2 kapalı alana sahip, Selçuklu tarzında bir restoran ve fırının yanında, 14 adet kameriye, 14 adet barbekü, 8 adet çeşme, çocuk parkı oyun grubu, spor aletleri, sultan çadırı, gözleme evi, kütüphane, mescit, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu, şelaleler, şu kanalları ve havuzlardan oluşmaktadır. Restorana et, balık ve tavuk ürünlerinin yanında, mevsim meyveleri, çerez, meşrubat, dondurma gibi ürünler de arz edilecek. Gözleme ve çayın yanında, köy kahvaltısı ve et ürünleri hesaplı ve kaliteli olarak arz edilecek. İnşallah açılışa hepinizi davet edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir