Büyükşehir Gazipaşa deniz yolunu bankla donattı

Büyükşehir Gazipaşa deniz yolunu bankla donattı
Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın dört bir köşesine halkın yürüyüş yaparken rahatça dinlenebileceği, oturup sohbet edeceği banklar yerleştiriyor. Gazipaşalıların yürüyüş ve bisiklet güzergahı olarak kullandığı Uğur Mumcu Caddesi (deniz yolu) banklarla donatıldı.

Gazipaşa’dan Kaş’a kadar vatandaş odaklı hizmet üreterek Antalyalılara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, kendisine gelen bank taleplerini de yerine getiriyor. Son olarak Gazipaşa halkından gelen bank talebi isteği de yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yürüyüş ve bisiklet güzergahı olarak kullandığı 3 kilometre uzunluğundaki denizyolunun gidiş ve dönüş yönlerine banklar yerleştirildi. 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Pazarcı mahallesi sınırları içerisindeki Uğur Mumcu Caddesine yerleştirilen banklar için teşekkür eden Muhtar Mehmet Tuncel, “Halkımızın cazibe noktalarından bir tanesi olan denizyolundaki bank ihtiyacımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatıyla karşılandı. Kendisine şahsım, mahallem ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir