Bayram tatili için Alanya'nın yerli halkı Alanya'dan kaçıyor

Bayram tatili için Alanya'nın yerli halkı Alanya'dan kaçıyor
Alanya doğal güzellikleri ile yurdumuzun Cennet köşelerinden sadece birisi. Tüm yurt genelinden Akın Akın Bayram tatilini değerlendirmek için vatandaşlar Alanya'ya gelmektedir.. peki söz konusu Bayram tatilinde Alanyalılar neden Alanya'dan kaçmaktadır.

Bayram tatillerinin yaz tatiline denk geldiği dönemler Turizm belgesinde yaşayan vatandaşlar için adeta büyük çileye dönüşmektedir. Marketten su almaktan tut, otopark sorununa Hatta yolda yürümeye varana kadar birçok sıkıntı ilçe merkezinde yaşayanları beklemektedir.

Müthiş insan kalabalığı sebebiyle bölge halkı en basit ihtiyaçlarını dahi giderememektedir. Bu sebepten dolayı bölgenin yerlisi olan Alanyalılar Bayram tatilinde hem sıcak havadan hem de kalabalıktan Kaçmak için köylerine gitmektedir.

Bayram tatilinin hemen ardından bölgede şartların normale dönmesi üzerine vatandaşlar tekrar evlerine geri dönmektedir. Ayrıca Bayram tatilinde bu sene ilçemize gelecek olan vatandaşların sayısında da ciddi bir artış gözlenecektir. Uzmanların hava sıcaklıklarının anormal seviyede yüksek olarak görüleceği uyarıları da cabası...

Alanya Medya/ ÖZEL HABER